6 dagar kvar!

Har scannat och lagt in alla dokument på min sida nu. Nu väntar jag bara på klartecken från malmö att allt är i sin ordning och att jag inte behöver oroa mig något mer.
Jag vill ju börja packa. Är inte ens i närheten av att börja packa. Fast jag brukar vara ganska snabb på sånt..

Idag ska jag iväg och fixa mitt internationella körkort. Får betala 100 kronor extra för att få det innan fredag. Postens fel åter igen!! Hade inget foto som var 4x5 cm så jag tog ett av mina visum foton och cuttade det till 4x5. Är verkligen sjukt ful på fotot, men det är ju bara polisen som ska se det ifall de stoppar mig i usa. Och då kanske de blir så rädda av mitt foto att de springer där ifrån, och vips så slipper jag böter och allt annat som har med poliser att göra.

Ska på middag hos johanna ikväll. Nice.
Har typ 2 timmar att inte göra någonting på mig. För jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag kan inte packa, för jag har ingen resväska. Och jag kan inte köpa en resväska för mamma är inte hemma. Min mage kurrar dock lite. Tror jag ska ge den lite föda.

PUSS

snart fondue!

Okey det mesta av paniken har lagt sig nu.
Fick ett mail av min värdmamma, de ska ge mig en vinterkappa så jag slipper ta med någon. Snällt va? Inte för jag vet om de kommer ge mig någon av hennes gamla eller köpa mig en ny, men det är en gullig tanke vilket fall som helst!!

Nu ska jag snart åka in till staden. Ska till fondueboden med linn och kim, kims och min födelsedagspresent till linn som fyllde år för en vecka sen. Ska bli såååå gott! Har aldrig ätit fondue, men kim har provat på allt på menyn tydligen. Imorgon ska jag till johanna på middag. Hon kan inte komma till mitt avsked på fredag så vi får ta det imorgon om vi inte ses mer i veckan. Johanna frågade mig vad jag ville ha. Jag frågade henne om jag skulle vara ärlig. Hon sa att det tyckte hon. Jag sa att jag ville ha fiskbullar. Alla skrattade.
Men nu ska jag tydligen få en trerätters middag med fiskbullar som varmrätt!! Kul va? :)

Nu ska jag borsta tänderna och gå!
PUSS

Posten ska dö

Nej, brevet hade inte kommit fram. PANIK. Var nära till tårar när jag pratade med SI. Ringde till kliniken och bad på mina bara knän om att få ett nytt intyg. Doktorn var på konferens. PERFEKT. SI sa att jag inte får åka den 6e om inte hälsointyget är inne imorgon. K U L. Nyss så ringde doktoron. Han är min ängel. Jag älskar seriöst honom. Han skulle fylla i papprerna nu och jag ska hämta de i morgon! Så nu kanske allting ordnar sig ändå!! Men posten ska få mjältbrand..!!!! HATAR POSTEN!

PUSS

Om exakt 7 dagar..

.. sitter jag antagligen på ett plan på väg till usa. Men grejen är att ett brev har inte kommit fram som MÅSTE komma fram, och om det inte kommer idag är jag körd. Så, jag vet faktiskt inte om jag kommer få åka eller inte. Jäkla posten! Ska skicka hotbrev till dom...

PUSS


Man slutar aldrig förvånas

De här senaste dagarna har handlat mycket om fräckhet. Hur man alltid tror det bästa om folk och sen blir jätteförvånad när de gör något fräckt. Men när slutar man bli så förvånad över att människor kan vara fräcka? Eller faktiskt rent av onda? egoistiska? Vi alla har nog varit med om att folk har gjort saker man verkligen blivit förvånad av, men vi slutar verkligen ALDRIG att bli förvånade. Vi hade ett långt snack om det i Torsdags på Linns födelsedagsmiddag. Och även fast vi hade disskuterat att vi borde egentligen inte bli så förvånade att människan egentligen inte är helt god, så kom bomben i Lördags. Har aldrig blivit, och är för den delen, så förvånad och sviken på samma gång. Ni vet sådär så man inte riktigt förstår vad som har hänt? Jag känner bara hur sjukt egoistiska och själviska människor kan vara när de själva hamnar i en svacka. Men guess what, vi har alla mått dåligt? Jag vet att människor tar det olika. Börjar festa jättemycket, låser in sig på sitt rum osv. Men det här? Det här toppade verkligen toppen. Både jag och kim liksom visade att vi fanns där och allt vi fick tillbaka var.. ingenting. För det var just det som hände, vi hörde ingenting. Fick inget hejdå, fick ingen förklaring, fick ingen ursäkt. Jag tycker att jag faktiskt förtjänar iaf ett hejdå när man drar sådär, speciellt med tanke på att jag kommer att flytta låååångt bort om en vecka av faktiskt rimliga skäl. Jag kanske också drar, men jag har minsann sagt till innan.
Så ja, jag känner mig sviken och chockad över att det ens hände. Och att sen få höra att jag ska egentligen tycka att det här egentligen är okey, gör bara det hela mycket mer komiskt än vad det är.

Men what to do när människan egentligen inte är helt igenom god? Men om det är något som sårar mig, så är det när man blir sårad av ens vänner. Jag har ingen stor kärlek, jag har mina vänner, de är mina kärlekar.

PUSS

Från Arboga

Skriver från ett internetlöst Arboga, så det här är alltså "gammalt" och betyder att jag är hemma i stockholm igen. Är hos mormor i Arboga, ligger vid Västerås.
Och jag var med om det roligaste igår på väg hem från Retro. Vid Alvik så var det en kvinna och en man i femtioårsåldern som gick på och satte sig bakom oss. De var väääldigt fulla och den där kvinnan var helt grov.
Ungefär såhär var samtalet:

Kvinna: Jaha så du har en fru?
Man: Ja, och två barn. 17 och 19, pojkar.
Kvinna: Ja jag gillar pojkar jag.
Man: Mjaaa
Kvinna: Så vart är frugan nu?
Man: Hon är i Grekland med en polare.
Kvinna: Jasså! Vad tror du de gör där då? Är du orolig?
Man: Nej jag törs inte tänka på det.
Kvinna: Nej man ska inte vara otrogen.
Man: Men vi har varsin vecka. Jag åker på fotbollsresa. I år var vi på EM.
Kvinna: Åhå, och du var trogen?
Man (tyst en lång stund): Nja men det var nära. Jag var ju stupfull varje dag. Massa sprit och en massa fina brudar. Kvinna: Nej men precis, vad ska man göra då!! Själv så har jag tre killar. Två som är bra. En som man kan gå till om man gillar riktigt hårt sex. Liksom rått och hårt sex.
Man: Har du en täckjacka på dig!?

Haha samtalet slutade inte heller här. Jag, Danne och Linn skrattade så diskret vi kunde. Men det var verkligen sjukt roligt.

PUSS

jag hjärta torsdagar

Mitt huvud har inte återställt sig helt från igår, men jag lever och mår bra! Min sista torsdag på solidaritet. Hemskt. Men kunde inte blivit bättre. Eller jo, om kim och linn var med. Linn blev sjuk för hon tål inte grädde, och Stina hade gjort gräddtårta med EXTRA mycket grädde. Poor thing, trodde hon kunde klara av det och var tvungen att åka hem och missa sin födelsedagsutgång.

Mötte även upp Erika, en au pair som åker samtidigt som mig, och hennes vän från skåne. Så det var kul att få visa lite av utelivet i stockholm!
Efter ett x-antal shottar så åkte vi hem, eller först var det planer på stures men det slutade med att jag gick runt och letade efter en taxi. Stina har lovat att lägga upp bilderna sen, alltid roligt med bilder!

Nu ska jag iväg igen, this time så blir det ingen alkohol för mig. Ska köra imorgonbitti till Arboga för att träffa min mormor. Men vi ska till retro och socialisera oss med alla där. Kim ska komma också, äntligen så får hon träffa människor istället för NÖTTER.

PUSS nu

ps. min bror är seriöst galen. Jag tror mamma har varit otrogen med Hitler möjligtvis Stalin.

11 dagar

Donya har kommit hem, YAY! Så jag ska träffa henne snart. Vi tänkte åka och hälsa på kim på sitt jobb. Stina har middag kl 6 för Linn som fyllde år i tisdags. Så jag får åka direkt dit efter donyahänget. Lite jobbigt för då måste jag ta en stor väska, men den kan jag alltid lämna in sen när vi kommer till solidaritet. Så ikväll blir min sista torsdag på solidaritet. Sorgligt? Mycket.
Innan jag åker måste jag klacka om lite skor, det får jag ICKE glömma!



Bilden är från förra oktober när torsdagar på solidaritet hade sin invigning. Ja, och nu är det kanske sista gången ever jag går ut en torsdag på solidaritet. Vem vet om det finns kvar när jag kommer hem liksom..?

PUSS

The phantom of the opera

Idag har jag varit duktig. Gick upp tidigt, fixade linser för ett år (tackade även nej till att köpa med mig cirkus 8 linsvätskeflaskor...) och sen köpte jag en reseadapter! Jag tänker vara smart. Jag ska ta med mig en förlängningssladd med flera uttag och så kopplar man den till reseadaptern som kopplas till det amerikanska uttaget!! Smart huh?

Har varit hos linn idag och kollat på fantomen på operan, det är en sjukt bra musikal! Love it. Det bästa är nog att alla låtar är typ operalåtar och det är omöjligt för oss dödliga att sjunga med så det låter bara hemskt. Men det är kul. Och låtarna är bra. Historian är också bra. Med andra ord, jag rekomenderar den för er som inte sett den!


Emmy Rossum sjunger sjukt bra och het. En naturlig skönhet. Visste ni att hon även är med i "The day after tomorrow"?


PUSS
ps. sista tonen som hon sjunger är sjuk.

Glader

Sitter och kollar på Top Model och jag är såååå excited att åka!! Har kollat på flygbolaget vi åker med, och vad jag har sett så får man bara ta med ett handbagage = datorn får ligga i handbaggaget... Vilket är segt, men jaja! Sen är det 2x23 kilo som gäller för väskorna, och sen blev det lite konstigt när de skrev hur stora de fick vara. Det stod typ: 158 för första och första plus andra = 178? Konstigt...
Sen så checkade jag in flygen lite också, och filmerna som ska gå. Och på något flygplan har de SATC filmen! AAAH hoppas hoppas hoppas att vi åker med det flygplanet. Då dör jag av glädje. BTW så släpptes dvdn i USA idag. Till Sverige kommer den den 30/11. Jag säger bara till alla som stannar i Sverige: HA HA

Full fokus på Top Model nu. PUSS

Jag är blåst.

Har haft visumet hela tiden. Jag måste vara den dummaste människan på jorden. Tänker inte ens yttra mig mer om det här.

Och nu ska man inte ens få åka?

Det händer på riktigt. Jag SKA flytta till USA i ett år och nu har jag fått flyguppgifterna. För de som vill vinka av mig på Arlanda så ska jag checka in 07.45 den 6e. Var där eller var ruta. Dock har jag inställt mig på att jag kommer inte få mitt visum, för jag har ÄNNU inte fått det!!!! Helt sjukt läskigt för det har gått typ en och en halv vecka nu.. Tänk om de tror att jag är en terrorist och låter mig inte åka? hejdå mina planer för ett år?
Så ja, jag är mycket orolig.



En sak till en annan, min älskade bästa vän, själsfrände och ibland agerande pojkvän fyller år idag!! GRATTIS ÄLSKADE LINUS (även född linn för er som inte vet vem linus är). Kommer sakna henne stööööööört mycket, men hon kommer och hälsar på!! Idag borde jag få ett halvtgrattis för jag fyller år om exakt ett halvår (creepy att jag har en bästa vän som det skiljer 6 månader och 6 timmar emellan?). Om ett halvår är jag 20, i USA där det betyder nada. Medan mina kära får fylla 20 och dansa inne på systemet. Orättvist.



PUSS och GRATTIS LINN!!

2 veckor kvar!

Jag är mer eller mindre död just nu. Som en zombie. Var ute igår, antagligen min sista lördag ute eftersom jag åker till mormor nästa helg. Kim stängde på jobbet så det blev en väääldigt sen utgång. Vi gick ifrån hennes lägenhet vid 2 tiden... Var galet mycket folk runt repen vid village. Fick många armbågar i mig. Det är så roligt och se hur folk verkligen anstränger sig för att komma in. Någon kille höll i en trofé (?) och skrek saker åt någon vakt. Hur som helst så kom vi in trots mängden av galet folk. Blev väl inte bättre väl inne för det var seriöst överfullt på village igår. Kim hittade sitt ragg så hon blev helt inställd på att dansa framför honom och mer eller mindre följa efter honom. Sjukt kul att se när kim raggar!!
Sen hittade vi Erik och co som hade fixat drinkbord på något vänster. Hatar att det enda de beställer in är champagne för det är inte längre lika gott.. Men vi hade kul!!



På vägen hem så blev det galet. Vid östermalms tunnelbane perrong så står det kanske 6 styckna spanska killar och hoppar och sjunger ramsor. Hela perrongen skrattade, och några dansade till och med med killarna. Sen när vi går av vid tekniska så ser vi att även här är rulltrapporna på nödstopp som det hade varit i östermalm. Kim och jag lackar för vi vill inte gå i några rulltrappor, så vi bestämmer oss för att ta hissen. En annan kille vill också åka hiss med oss men vet ni vad? Hissen fungerade inte? Jag och kim är nu mycket upprörda för tänk om vi hade varit handikappade? Då skulle vi antingen varit tvungna att campa på tekniska eller lämnat rullstolen och krälat oss upp.. En mycket spårad och flummig konversation. Nu har vi planer på att skriva ett argt brev till sl där vi ska representera de handikappade.
Vi får se om det följs upp.

Ska fortsätta att kolla på The Hills nu och vänta på att antingen Linn ringer eller att mamma kommer med flyttkartonger. Vilket som!

PUSS

ps. visst ser jag hård ut på bilden? kanske för att jag var sur för att en tjej precis innan gick på min fot med sina stilettklackar. INTE okey.

15 dagar

Jag håller på att rensa ut min garderob, även fast jag panikerade big time när jag gick in dit. usch. Inte roligt! Anyway, har sorterat det mesta nu och ha lagt det som jag absolut vill ha med mig i en hög. Och vet ni vad? Den är jätteliten. Jag förstår inte. Jag vill typ inte ha med mig något? Positivt iofs eftersom jag ska ha med mig så lite som möjligt. Men jag vill ju gärna ha kläder till orienteringen iaf... En större "kanske" hög finns det dock. Mycket är i tvätten så jag ska inte säga något om min lilla att ta med hög än..
Men jag är solt över mig!!!



Såhär SÅG min garderob ut. Nu ska allt bort och fint ska det bli!!

PUSS

Oscar de la Renta

Jag är sååååå avis! Min syssling (tror jag det blir) bor i usa och hennes dotter har precis gift sig. Hon hade ett jättefint new york bröllop och hon hade en JÄTTEVACKER Oscar de la Renta brudklänning på sig!!
Tänk er att få gifta sig i Oscar de la Renta! Då har man lyckats!!


                                                                            Oscar de la Renta klänningar. mmm....

PUSS

ps. det var tydligen samma modell som en av Bush döttrarna hade gift sig i..

Wanted

Såg på Wanted idag, en riktig actionrulle. Den var sjukt bra! Angelina Jolie är sååå het också.



Se den! :)

PUSS

17 dagar

Igår vad jag som sagt hos kim och hängde i hennes lägenhet. Det är en studentlägenhet som ligger i en korridor, väldigt mycket som på film. Det var mysigt, litet och mer "rum"känsla men det fungerar ju absolut som en första lägenhet.

Här borstar kim håret, de som känner kim vet att hon gör det seriöst 20 ggr/dag om inte mer? Anyway, det här är hennes studentlägenhet delvis då. Prestädning, eftersom jag var tvungen och hjälpa henne att städa och plocka in allt i hennes garderober.
Malin kom även på sin rast för att kolla läget, här är bilder från terassen:

Man ser hela stockholm från terassen konstigt nog. Mer till vänster så ser man globen och sen slussen och grönalund. Lite häftigt! Sen lekte vi i kims säng som de 19åringar vi är, och det resulterade i att jag gjorde illa mitt knä..




Kim har "studentkokboken" och vi satt och kollade in en massa recept som kim kan laga som tvättäkta student. Under receptet "omelett" så fanns det tre ord man skulle säga när man var med på bild. Kommer inte ihåg exakt men det var typ: cheese polis, cheez louis och cheez freeze. Så jag agerade kameraman medans kim provade för och se hur man såg ut när man sa dessa fraser.
Njut av resultatet:


Vi sa att nästa gång någon frågar ifall de får ta kort på oss och vi ställer oss och posar, ska vi säga när han tar: CHEEZ LOUISE!
Undrar vad kameramannen gör då?

PUSS

18 dagar

Sitter i köket och äter frukost. Var meningen att jag skulle göra ett ägg, men NEJ då fastnar äggjäveln i kartongen och går sönder. Blev såå arg. Jag är en frukostmänniska, no doubts. Frukost är för mig heligt och jag anser att det är mycket godare än någon annan måltid.


Ska göra mig i ordning nu så jag kommer hem till kim någon gång. Måste ringa tandläkaren också..

PUSS

p.s jag drömde verkligen en sjukt läskig dröm i natt. Det var ungefär en blandning av "the day after tomorrrow" och "dawn of the dead". Förstår ni då att den var creepy?

flyguppgifter i slutet på veckan!

Fick tillbaka ett mail från hon bruden som håller i flygsakerna. Hon sa att hon inte kunde ge ut någon information just nu eftersom de fortfarande höll på att boka. Hon trodde däremot att jag, eller vi, skulle få informationen i slutet på veckan! Så förhoppningsvis vet vi alla mer då! nice nice.

Imorgon ska jag hem till kims nya lägenhet. Pratade med henne nu och hon, hennes mamma och ado var där nu och inredde. Dock tackade jag nej att åka dit nu för då skulle det bli så himla sent. Men imorgon så får jag se hennes nya lägenhet! Enligt ado har hon stockholms finaste utsikt, men det tror jag inte riktigt på.. Får se imorgon med egna ögon!
Ska man köpa någon inflyttningspresent? Hon kan få tillbaka sina jeans som har legat hos mig i hundra år! Bästa presenten ever!!

Nu är det top model!


PUSS

Bästa städlåten

Okey måste bara dela med mig med bästa städlåten. OBS! Finns risk att man börjar dansa och städningen tar ännu längre tid. Spelas mycket på 170,5, bästa kanalen ever. Så när man sitter i bilen och den här låten kommer på så kan det bli farligt..

 


 

 

Klädångest

Istället för att som vanligt ätar nudlar när jag är hungrig så gjorde jag en riktig måltid istället. Det var sååååå gott! Först så gjorde jag en äggröra med tomater och gräslök i. Sen stekte jag en laxfilé och gjorde pommes till. Det var gott. Fast jag tycker att allt man gör själv har en tendens att alltid bli gott? Egot blir större än själva smaken i verkligheten. Men nu var det ju bara jag som åt det så då spelar det absolut ingen roll.
Nu är jag mätt och belåten och redo att ta mig an min garderob. Även fast det är för mig bara ångest. Min garderob!! Vad ska man ha med sig och inte ha med sig? Hur ska jag kunna lämna saker hemma i ETT ÅR? Ska man ha med sig träningsskor? Ska man ha med sig sommarkläder även då det inte är aktuellt när man anländer?

Min hjärna har klädångest..

PUSS

19 dagar

Idag ska jag städa på mitt rum.. Det ser förjävligt ut men jag tycker att det kan få göra det eftersom jag åker om tre veckor och DÅ kommer det se fint ut! Men det tyckte inte mamma. Och jag håller väl med henne, men jag gillar inte att städa mitt rum. Hellre andras hus och rum, men inte mitt eget. Är jag ensam om att känna så?

Mitt soffbord är överfyllt av papper, och jag funderar varför jag har så mycket papper. Men när man tar en nogrannare titt så ser man att det bara, verkligen bara är au pair papper. Jag vet inte vad jag ska göra med dom?
Har förresten inte läst igenom "guidelines for a successfull year", jag somnade när jag försökte läsa den och sen har det inte blivit av att jag har tagit upp det igen. Men förlåt, de upprepar ju sig heeeela tiden. Det där häftet kunde säkert vara en tredjedel mindre.
Mamma har dock läst hela, och efter det kom hon till mig och sa: "Det här häftet påpekar hur dåligt man mår när man åker till usa och allt sånt där, och i slutet av häftet så påpekar de igen hur dåligt man mår när man åker hem". Ja, dåligt ska man må om man flyttar till usa. Inte sant?

Ska maila till den här bruden man skulle maila om man ville veta mer om flygsakerna. Vill veta vilket bolag vi åker med så jag kan kolla vad som gäller med just dom med resväskor och shit. Vill helt enkelt veta om man får ta med sig handbagage PLUS datorväska. Kan även höra med henne om hon vet när planet går för er som åker samtidigt som mig!

PUSS

blind, adopterad och emotionell

Var hos optikern idag i hundra år. Visade sig att jag hade sämre syn än vad jag trodde. Jag antar att jag är väldigt naiv som tror att jag kan se när jag mer eller mindre är bild. Damn you gener, damn you! När man har linser får man tydligen inte heller ha långa pek och tumnaglar. Men resten får vara långa.... Sen är det mycket om man använder smink och hur man gör, hablahablahabla. Hur kommer det sig att jag är blind när ingen annan i min familj är det? Knappt någon i min släkt? Ännu ett skäl att jag måste vara adopterad eller att mamma har varit otrogen... Allt som binder mig till mina syskon är att vi tydligen är lika enligt alla andra, utöver det finns det ingenting gemensamt varken i beteende eller intressen. Mina syskon är lika varandra men åh så olik mig. Jag är blind OCH adopterad (även fast födelsetestet säger något helt annat) . herrejösses.

Igår så bad jag mamma om att fixa flyttkartonger så jag kan packa ner det jag inte vill ha i min garderob och så. När jag sa ordet "flyttkartonger" så höll jag seriöst på att störtböla. I'm such a baby, men kan inte hjälpas. Skyller på mina ppiller, det är ju vetenskapligt bevisat att man blir mer emotionell...

PUSS

Högst upp på min att köpa lista i USA

Jag har hittat min nya soulmate. Förklädd i en snärt liten elektronisk pryl. Nämligen Ipods nya Nano! Finns i 9 färger och jag blev helt kär i denna!!
iPod nano (purple)

Älskar lila så jag tror jag och min nya kärlek kommer ha ett roligt år i USA när vi väl hittar varandra där. VILL HA NU!!

Idag så gick jag upp tidigt i tro om att jag skulle till optikern kl 12.30. Men icke, då var det visst 15.30! Som tur är kom jag på det direkt efter att jag hade gått upp, så jag blev bara glad att jag hade en massa tid på mig att göra roliga saker på. Som att ta en lååång dusch med hårinpackning och bästaste peelingen. Och som att läsa tidningen ordentligt till frukosten. Och som att göra en lista över saker man måste ha med sig till usa om man ska vara borta i ett år.
Kom bara fram till två saker:
-PIN och PUK koderna till mobilen.
-Cd-skivor till datorn och viktiga papper ifall något skulle hända.

Tänker jag endast i tekniska banor idag? Tror faktiskt det.

PUSS

Jag har tappat räkningen!?

Jag vet inte hur många dagar det är kvar. Men cirkus 20 kan jag gissa.. Har helt tappat räkningen och just nu är min hjärna inte så glad på matematik.
Igår jobbade jag på golfklubben där det var mycket folk. Alla ser dock likadana ut. Lyle&Scott tröjor med en piké under. Till och med barnen såg ut så. Fick raca lite med golfbilen, det var kul!!
Efter jobbet så åkte jag direkt hem till sandra och vi käkade middag och godis och gjorde i ordning oss. Efter en lååång väntan på kim så åkte vi till ropsten där det väntade en taxi på oss. En flummig taxiresa senare var vi framme vid Johns hus, och WOW. Han bor ensam i en villa på lidingö med pool! Och det är ingen ful och liten villa. Allt var hightech och han hade tom överbevakningskameror (?)
De hade köpt middag till oss, även då jag och sandra hade ätit. Blev grekiskt och det var huur gott som helst! Massa vin senare så flängde vi iväg i en sjungandes taxiresa till village.
Där blev det champagne till min missnöjdhet. Dock så tog jag det ytterst lugnt med drickat. Malin och Matilda kom senare och joinade oss. Sjukt bra drag var det iaf igår!! Däremot så kan jag ju säga att jag misslyckades IGEN med min posning framför kameran... Kan inte jag bara inse att jag är hopplös och ofotogenisk?

Måste lägga mig och kolla på tv nu, inte mycket krafter kvar i min arma kropp.

PUSS



90210

Jag och linn var big time fans av Beverly Hills när den gick för kanske.. tre-fyra år sen?
Nu har det kommit en ny serie som baseras på Beverly Hills fast liksom deras barn som går i high school. Såg precis första avsnittet, och det verkar lovande men mycket invecklat. Var så länge sen man såg Beverly Hills och nu, 20 år senare ska man känna igen dom.. Men det är lite gossip girl möter beverly hills hur som helst! Check it out!



Glömde att skriva att kim har fått en lägenhet vid tekniska högskolan!! Och hon flyttar in på måndag redan, är så stolt över henne!!

PUSS

23 dagar

Kvällen igår startade ganska segt (och sent för den delen) men det var jätteroligt att få prata med ebba en massa eftersom vi inte ses så ofta. På soli var det ovanligt mycket konstigt folk, jag kände mig normal vilket jag inte ofta gör... En kille kom fram till mig och började hålla mig i handen, jag fick panik och ado fick rädda mig. En annan kille blockade vägen till katarina och började prata om massa konstiga saker. Han sa även högt ut: "jag raggar på dig". Ebba som hade blivit tilldelad att vara min advokat av konstigakillennr1 förstod munvåldtäkten och sa på ett advokatigt sätt: "inga kommentarer!" och sprang därifrån med mig.
Det kändes verkligen som något mentalsjukhus hade after work (after medicin?) just på solidaritet.

Jag och kim drog till village där vi fick se att inget mentalsjukhus hade kickoff där, nej nej nej det var istället INGEN där.. När jag och kim började ge upp hoppet om en normal torsdagsutgång så kommer Erik som sist på village bjöd på champagne fram. Han och john var där, vilket vi borde ha sett tidigare eftersom vi var ensamna där? anyway, de är assköna att hänga med och vi fick en massa drinkar. Så helt plötsligt så fanns det hopp om en lyckad torsdag! Och det blev den också, vi hade faktiskt skit roligt med våra nyfunna vänner. Vi blev även inbjudna på förkrök och utgång på lördag. Bästa av allt med dessa killar är att de bjuder på fyllekäk!!!!! Kan man önska sig något mer?

Dessvärre ser jag ut som en skrämd kanin på fotot. Jag bjuder på en förhandstitt, så snäll är jag. Men inte konstigt att jag var rädd efter min upplevelse på soli....



Jag måste lära mig att posa, kim som ni ser, har alltid samma pose. Kimposen liksom! Och jag ser ut som en rädd hare, hmm.. Poseskola någon?

PUSS


24 dagar

Nu är jag hemkommen från Ambassaden. Det var inte så speciellt roligt eller givande, men ett måste så det var bara att stå ut. De visade helt värdelösa filmer om hur man skulle gå tillväga vid flygplatsen och hur man gjorde fingeravtrycken. Bästa av allt är att jag hade ingen aning om hur mycket klockan var hela tiden eftersom att jag lämnade min mobil hemma. Läskigt.
Kom hem vid halv två igår från barnvakten så jag ska ta igen lite sömn nu tänkte jag eftersom jag ska ut och vara pigg ikväll. Då måste man ha haft mer än 4 timmars sömn!

Godmorgon och godnatt!
PUSS

25 dagar

Idag har jag jobbat på en golfklubb ute på ekerö. Det var helt okey, inte så mycket folk så det fanns inte så mycket att göra. Men jag ska dit på lördag igen och jobba. Så då ska det bli lite mer folk.
Ska sitta barnvakt om någon timma tills midnatt. Får se på Heroes där, om oliven tillåter mig dvs!

Är helt messed up idag i min hjärna eftersom jag verkligen går och tänker och tänker på vad jag har glömt tills imorgon. Tror allt är fixat förutom ett papper jag ska skriva ut. (Som jag INTE får glömma!! Gud bevare mig)
Får göra det efter maten.
Får inte glömma mitt NYA pass, inte det makulerade. Och att sätta fast mitt foto på pappret. Sen vettefan hur jag gör med min kära mobil när jag är där? Man får ju inte ha med sig elektroniska saker där och jag ska möta upp linn efteråt för lite frukost. Hur går det till?! HJÄLP!

PUSS

26 dagar

Idag har jag gjort alla ärenden innan ambassaden på torsdag. Jag har varit på skatteverket och fått tusen papper och även en blankett om att jag flyttar utomlands i ett år. Sen fotograferade jag mig i spånga till mitt visum. Så nu har jag 6 st likadana fula foton, kul..! När jag väntade på att mina foton skrevs ut så satt han och retuscherade ett familjefoto. Han sa: "Ja, nu får du se när jag fuskar bort lite rynkor!" Jag: "Ingår det i alla foton?" Han: "Om man betalar lite extra så javisst!".
Seriöst. Har det inte gått lite för långt när man betalar extra för att få sitt familjefoto retuscherat!? Jag menar, ett foto som ska sitta i sitt hem på ens familj? Det är ju inte så att familjen inte vet att man har rynkor? Eller sina vänner som kommer på besök.
Tyckte det var bara jättekonstigt, men dagens samhälle är väl utseendefixerat.

Var på banken i en evighet för den okompetenta bankmannen visste inte hur man gjorde orginalkvitto på min betalning. Tror människor blev lite smått irriterade över att jag var där så länge.. Men, inte mitt fel!!

Det enda som fattas nu är att jag ska skriva ut några papper och hitta det där jävla portot för 61 kronor. Köper man det på posten? Någon som har erfarenhet?

PUSS

27 dagar

Helt sjukt vad allting kostar för att få komma iväg till usa. Kollade upp med en fotobutik i spånga som tydligen gör 5x5 foton för visum och det lilla fotot kostar liksom 180 spänn. Visumet i sig kostar ju 850 och sen hälsokollen gick för mig på 1500. Sen ska jag ha ett frimärke eller nått för 61 kronor. Jag förstår verkligen att de bjuder på flyget för annars skulle nog inte så många känna att de har råd att åka dit.. Men men, that's life. Inget är gratis. Men det som är gratis är jävligt gott.

Vill åka nu. Men samtidigt inte. Vill inte åka ifrån alla och jag vill inte försvinna från allt roliga i ett år.
När jag kommer hem så kommer jag antingen plugga eller söka jobb som reseledare. Fett kul att resa mer, love it. Man måste dock vara 21 på ving och apollo, men på vings reseledarutbildning så kunde man söka året man fyller 21 och då är det ju lugnt för min del. Fritidsresor verkade inte ha någon åldersgräns. Inte behövde man körkort där heller. Verkade lite... slappt?
Anyhow, någon som är på en reseledarutbildning om ett år? ;)

PUSS

Cirkus

Cirkusen var... cirkus. clowner och hela köret. Tänkte göra en liten egen föreställning genom att ställa mig och spy någonstans för cirkus och bakishet går INTE ihop. Men det skulle vara lite taskigt mot de riktiga cirkusartiserna.

Kim ringde även. Det var roligt att höra vad som faktiskt hade hänt igår. Lite skrämmande dock "du gjorde det här och det här och det här" och jag sitter som ett frågetecken. Kim hade fått sig ett litet kändisragg också, kul och se om något händer på den fronten. Då kommer kim definitivt vara med i Se & Hör och det vet hon. Då kommer jag skratta! :D

Idag har jag funderat lite på vad jag ska göra när jag kommer hem om ett år, och om jag inte pluggar direkt så tänkte jag att man kanske skulle bli reseledare? Fritidsresor har en kurs som kostar 5000 och efter de två veckorna är man garanterad jobb om man klarar utbildningen. Resa mera! Älskar att resa. Ännu bättre om man kan tjäna pengar på det samtidigt! Fast något är fel på mig som planerar vad jag ska göra när jag kommer hem från usa när jag inte ens har åkt dit... döden på mig.

PUSS

jag ska bli nykterist

Jag mår såååå dåligt. Möjligtvis fortfarande full. Och om en timme ska jag åka på cirkus med min familj, jaaaaaaaa bästa bakis grejen........ Seriöst jag är fortfarande full. Jag hatar champagne. Jag fattar inte att jag inte förstår att jag inte tål det!? Vad gjorde jag egentligen igår? Någon som kommer ihåg?
Gud jag är dödens.

Tydligen ringt marcus också, stackarn...

PUSS

30 dagar

Jag förundras över att människor kan vara trevliga på telefon när de ligger och sover. Jag är själv ganska kort och inte så jätteglad (alltså normal). Linn är jättetrevlig när hon sover, men hon kommer också oftast inte ihåg att hon har pratat med en. Men Sandra däremot, hon är JÄTTEtrevlig. Ringde och väckte henne idag och hon svarar först trött "hallå" Sen när hon hör att det är jag så ba: "heeeej gullis". Jag: "Ligger du och sover? gud förlåt!" Hon: "Ja, jag kan ringa dig när jag har vaknat lite mer."
Haha, va liksom?! Ingen är gullig när man ringer och väcker en... 
Ikväll ska vi ut! woho, människor! Har ju varit hemma mer eller mindre i en vecka. Så det ska bli skönt att socialisera sig lite!
PUSS

31 dagar

Idag gick jag upp klockan 7, skjusade mamma till jobbet och åkte sedan hem för en quick nap. Vid tiotiden åkte jag till banken och sedan våldgästade jag en sovande linn. Hon var arg.. Men jag fick henne på fötter efter ett SATC avsnitt och lite kaffe. Då virrade vi runt till solna för att hämta mitt pass, ÄNTLIGEN. Och sedan till solna c för lite fönstershopping. (Erkänner, jag köpte en mascara...) Jag och linn har shoppingförbud just nu, hon åker till NY om en vecka och såklart man shoppar allt där. Och jag åker om en månad och då ska jag shoppa allt! Men linn köpte en massa smink ändå.

Vi åkte även till Kista för att hälsa på kim på sitt nya jobb! Det var kul, och hon var ful i en såndär keps som alla hade på sig som jobbade där. Skratt skratt. :)

Imorgon MÅSTE jag städa rummet med risk för att alla kläder gör så att jag inte kan ta mig ut härifrån.. Måste måste måste, men kommer inte. Om jag känner mig rätt.

Huvudvärk. Film nu.
PUSS

snöööö

Fick mitt placement pack idag med alla visum papper och handbook och herrejösses vad mycket. Men där fanns även min familjs essey som jag inte har läst, så det var intressant. Fick reda på två saker:

- Det är inte på Long Island de har sin segelbåt, det är på RHODE Island. Haha, mitt fel.

- Deras hus i Vermont ligger i Ludlow som jag googlade på och fick fram de sötaste bilderna!


Det är alltså där jag snart kommer få använda min otroliga skidtalang.. (NOT)

Så fort jag ser snö på bild så lägger jag huvudet på sne, får en drömmande blick och ett leende på läpparna. Val Thorens resan har såååå förstört mig..

PUSS och godnatt (ska tydligen upp vid sju imorgon, coolt)

säsong 2 avsnitt 1!

Linn har hittat första avsnittet av Gossip Girl på säsong 2!!!! LYCKA
Vi sitter och kollar på det nu, jag är i extas!


32 dagar

Inatt hade jag en hostattack vid två tiden. Den kom helt obefogat och verkligen attackerade mig. Fick efter ett tag inse att attacken hade vunnit över mig och gick ner till köket och drack lite (läs: mycket) hostmedicin. Efter en 10 minuter eller så började hostmedicinen (och morfinet i den...) verka och jag kunde lugnt somna igen! Vaknade istället klockan 8 imorse av att mamma tjatade upp min lillebror. Observera att han går i nian och måste ha hjälp med att vakna... Seriöst.

Idag ska jag fixa iordning mitt rum och hänga upp några hängare. Mitt rum kan ju se lite klart ut iaf innan jag åker till usa. Även fast jag är bombsäker på att det kommer se helt annorlunda ut när jag väl kommer hem.. Jag befarar det värsta.

PUSS

third base?

Sen när översatte man "third base" till "fick du ta på hennes mus?"!?
Kollar lite flyktigt på Jersey Girl, har sett den många gånger förut. Den är söt. Men ofta översättningen? Hmm.. Grovt hur som helst.

Ska försöka sova normal tid nu. Efter SATC..
PUSS

Gossip Girl

Vill se det nya avsnittet av gossip girl nu!! Jag drömde inatt att jag var bästa vän med blair och att hon var psykiskt rubbad så människor fick inte ta på henne för hon fick ryck då. Så vi, så bra vän som jag är, anmälde oss till någon slags kampsportskurs (?) där hon lärde sig att bli spottad på. Sen var hon botad..

Ibland undrar jag vad som försiggår (ibland ser ord jättekonstiga ut och just nu ser det där ordet stört ut. men det är rättstavat..) i min hjärna..

Men vill se nya avsnitt av gossip girl.. Tänk att i usa kommer det inte vara ett problem längre! Förstår ni vad härligt!? Slippa leta runt på internet efter dåligt steamade avsnitt.


Jag vill till NY nu.
PUSS (eller xoxo som de så flitigt använder sig av i staterna)

33 dagar

Idag känns det lite som vår ute. Vet inte varför men ibland så får man bara en sådan känsla. Härligt. Hellre vår än höst, då skulle vi gå mot ljusare tider istället för en lång och mörk tid. urk. Gillar inte vinter..

Idag mår jag mycket bättre, så det är skönt. Ska åka iväg och hämta ut mitt pass när mamma kommer hem med bilen. Skönt att få lite miljöbyte från sängen till bilen..
Måste börja kolla på ställen som tar 5x5 foton! Någon som vet ett ställe i Stockholm som gör sådana foton till visumet?

I lördags när vi var ute stod vi och pratade typ hela kvällen om val thorens. För var inte det den bästa resan vi har gjort linn? Gud vad jag saknar den veckan, heeelt underbart!!


Tror ingen resa någonsin kommer kunna mätas med Val Thorens sportlovet 2008..
PUSS

Snart frisk?

Jag börjar bryta lite mina sjuk-mönster. Imorse när jag vaknade (kl 2) så gick jag ner och åt frukost även då jag inte var hungrig. Och sen så åt jag frukosten vid matbordet och läste tidningen! Precis som om jag vore frisk! I annat fall så äter jag framför tv när jag är sjuk. Eller äter inte alls.
Mitt huvud gör idag mycket ont. Kan bero på mina otroligt konstiga drömmar jag hade i natt. Mestadels om gorgonzola sås på en inflyttningsfest.
Feber..

Jag och linn bestämde att vi ska gå på moderna när jag blir frisk. Den lilla slynan är frisk och blev aldrig så sjuk som jag. Orättvist.. Men när jag blir frisk ska jag upptäcka stockholm så mycket som det går på en månad. (Och som jag inte har gjort på 19 år?)

Har fått mail från min värdmamma idag, fick nyss ett till där hon undrade vad jag gillar för mat. Konstigt nog en svår fråga, jag äter ju allt verkligen! Men har jag någon favorit mat? hmm.. Det ända jag kommer sakna stöört mycket i usa är: knäckebröd, lakrits och kokt potatis. Något mer man definitivt kommer sakna?

DONYA, hur har du det i frankrike?

PUSS

34 dagar

Har vänt på dygnet helt. Kanske det beror på att jag låg i min säng död med 39 graders feber hela dagen idag och halvsov. Fick i mig ett glas nyponsoppa under hela tiden min feber dominerade. Sen kände jag att jag måste bli frisk, tog en ipren, sov lite till och kunde äta middag! Helt sinnes att aptiten kan bara försvinna sådär, speciellt när det händer mig. Mitt smeknamn tjockis står ju för någonting ;)

Anyway, klockan är lite över 1 och jag är pigg och mår bra. Mår snarare lite psykiskt dåligt för de har börjat med så sjukt mycket reklam för fetto-mat! Pommes, feta burgare.. Mums. Kanske bara jag som har märkt det? Fettot i mig har talat.

PUSS

RSS 2.0