jag hjärta torsdagar

Mitt huvud har inte återställt sig helt från igår, men jag lever och mår bra! Min sista torsdag på solidaritet. Hemskt. Men kunde inte blivit bättre. Eller jo, om kim och linn var med. Linn blev sjuk för hon tål inte grädde, och Stina hade gjort gräddtårta med EXTRA mycket grädde. Poor thing, trodde hon kunde klara av det och var tvungen att åka hem och missa sin födelsedagsutgång.

Mötte även upp Erika, en au pair som åker samtidigt som mig, och hennes vän från skåne. Så det var kul att få visa lite av utelivet i stockholm!
Efter ett x-antal shottar så åkte vi hem, eller först var det planer på stures men det slutade med att jag gick runt och letade efter en taxi. Stina har lovat att lägga upp bilderna sen, alltid roligt med bilder!

Nu ska jag iväg igen, this time så blir det ingen alkohol för mig. Ska köra imorgonbitti till Arboga för att träffa min mormor. Men vi ska till retro och socialisera oss med alla där. Kim ska komma också, äntligen så får hon träffa människor istället för NÖTTER.

PUSS nu

ps. min bror är seriöst galen. Jag tror mamma har varit otrogen med Hitler möjligtvis Stalin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0