I'll be back



Har precis sett SATC filmen med min syster. Ville bara gråta mig igenom hela filmen. Var tårögd i nästan två timmar. Jag saknar mina vapendragare i nyc. Vi är ju liksom SATC. Jag, Johanna, Malin och kandidat fyra kan fylla många platser. Svår att säga vem det skulle vara. Kan det vara Raisa? Eller Bella kanske? Anyways, jag saknar det.





Även fast ni inte vet det så är jag SATC, forever and ever. Jag bytte ut vimmelbilder från nyc till vimmelbilder från sthlm. Överst tagen på tenjune, under tagen igår på solidaritet.



Good news är att jag är bara 20. Våren  2010, då är jag tillbaka i landet med allt för mycket skräpmat.

PUSS

this is sweden

Jaaa... Då var man hemma. Här är det otroligt grönt. Jag har inte vant mig alls vid att vara här. Jag har hunnit zappa igenom tvn en gång och insett att jag inte kommer se på tv på ett halvår, så sjukt mycket bättre tvn är i usa!!
Maten såklart är sååååååååå bra. Så på det planet är det bra.
Men just nu är det de enda planet som känns bra. Ehm, ja. Jag saknar helt enkelt NY väääldigt mycket.

Ska på student och examen mottagning idag. Sen in till stan för att gå på middag med Kim, Linn och Donya. Sen kanske ut. Antagligen. Men jag fasar lite. Självklart kommer det inte alls vara som nyc. Och det känns inte så kul i mitt hjärta just nu.

Nej, dags att röra på sig lite. Har varit i mitt rum sedan jag kom hem mer eller mindre..

PUSS

Last report from across the ocean

Sista inlägget från Brooklyn, NY. Om cirkus en och en halv timma sitter jag i en taxi på väg till JFK. Sverige väntar!!
Väskorna är packade, och det är garanterat mycket tyngre än de får. Men det får helt enkelt lösa sig somehow..

Har haft det sjukt kul här, mina åtta månader har varit perfekta!! Jag ångrar lite och glädjs åt mycket.


Ses i Sveariket.

PUSS

Från malins place

Sitter hemma hos malin, last time here. Känns lite sorligt efter alla häng i hennes lgh. Sa hejdå igår till johanna, hon grät lite. Jag kunde tydligen inte gråta förrän jag kom hem och skulle sova. Mer och mer förstår jag att jag åker hem imorgon.

Mycket att göra, så lite tid. Mina värdföräldrar (ex-värdföräldrar) undviker mig, har ringt och messat. Ingen vill prata med mig. VILL HA MINA JÄVLA PENGAR!!!!!!!!!!!!! Snåla jävlar. B L Ä

Summan av kardemumman: Jag kommer inte sakna den familj. Kommer sakna mina vänner här och mitt fina NYC!

PUSS

my nyc friends

Nu sitter jag utomhus på Malins terass. Jag har/haft avskedshäng. Madde och Anders har gått, Raisa, Linus och Hege är kvar. Så mysigt. Mina fina vänner som jag kommer sakna så otroligt mycket!!

PUSS, ses på torsdag sverige!

A day in the park






6 dagar i NYC kvar, 5 i smärta

Pallaaaa den här smärtan! Min kropp har helt bestämt sig för att ta tillbaka smärtan. Så nu är den tillbaka, då och då så vaknar jag/dör jag av smärtan som kanske efter någon timma eller så lugnar ned sig. Men ÄNDÅ!
Skulle gått upp vid åtta idag, Jag och malin skulle upp tidigt - hämta min mobil hos taxichaffisen och sen gå i hudson river park. Men eftersom jag vaknade upp vid först 4 då det var dags för mer droger, och sedan vid 6 då jag vaknade upp av bultande smärta. Så vid åtta var jag död i min säng och smärtan hade lugnat ned sig lite, så jag sa till Malin att vi väntar tills min nästa dos och ser om det blir bättre.
20 minuter sedan jag tog mina piller, känner inte av de än.
Måste ringa doktorn och se om hon kan fixa mig en tidigare tid för injektionerna än på tisdag. Så segt att jag ska spendera min sista tid här i min säng.

INTE KUL!!!!!!!!


Så glad är jag när jag slipper gå och får åka taxi istället.


Åååh som jag kommer sakna min älskade partner in crime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS

7 days to go

Idag så började morgonen med smärta, en dusch och direkt till malin.
Malin och jag gjorde gino, ni vet när man tar massa bär och vit choklad och vips in i ugnen så blir det en sjukt god efterrätt. Kl 11 på morgonen. Min frukost. Men gott var det!!



Sen så började malin jobba och jag gick till magnetröntgen. Fick vänta så stöööört länge, en timma försvann ganska snabbt från min nedräknade tid här.. Det var inte så läskigt, lät lite och de hade musik. Shakira. Otroligt kul var det..
Hem igen, napar lite och sen helt plötsligt får jag stressa iväg för att möta Maggan för middag på Serafina på upper east.
Maggan är mammas kusin som bor här sedan en 35 år tillbaka. Hon är sååå trevlig och blev väldigt arg när hon hörde hela historien om min värdfamilj och situation. Och då har hon själv haft au pairer när hennes barn var yngre..

Nu ska jag iväg till malin igen, ska prova att gå ut ikväll. Måste säga hejdå till alla mina ställen och partyfolket :( Har fått mina flygtider, åker nästa onsdag kl 8.30 från JFK! Hemma vid halv ett på torsdagen. Niiice


Min nya bronzer från Too faced. Texten säger: "Why be pretty when you can be gorgeous?"


PUSS

New York I love you, but you're bringing me down

Börjar mer och mer förstå att jag åker hem. Lämnar mitt underbara, kära New York. Hur kan jag göra det här?! Ååh, så jobbigt det kommer vara. Kommer sakna staden. Gatorna. Shoppingen. Människorna. Pulsen. Festerna. ALLT! Förutom maten och min värdfamilj.



Jag och mina babes, Johoe och NYC! Kommer sakna de. Lämnar johanna och kommer inte se henne igen förrän runt midsommar. Så i dryg en månad är vi separerade. Suck. Jävla skåning som ska bo så jävla långt bort hela tiden. Och NYC, jag lovar att hälsa på dig snart igen!!

PUSS

ps. den här bloggen dör om cirkus en vecka!!

9 days to go

Nu har jag pratat med min counselor igen. Jag får betald flygbiljett hem. Om jag åker hem nästa onsdag.
Så jag åker hem nästa onsdag helt enkelt. Hejdååå världens mest cp familj!! Heej underbara sverige!!

Lite ledsamt att lämna NY och malin som inte kommer hem förrän i sept. Johanna åker ju hem om en månad så henne ser jag ju ganska snart! Men käraste NYC, du kommer alltid ligga närmst mitt hjärta!

Dags för droger, har ont.

PUSS

OIAUPIFNSÖAUJDNCKX

JAG HATAR DEM, JAG HATARHATARHATARHATARHATARHATARHATAR DEM!!!!!!!! DE ÄR DUMMA I HUVET OCH DE ÄR DE VIDRIGASTE OCH ÄCKLIGASTE MÄNNISKORNA JAG NÅGONSIN HAR MÖTT I HELA MITT LIV.

TA

MIG

HÄRIFRÅN

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

psyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyk

ååh idag är jag sjukt irriterad. Min medicin har ju bieffekter som ger en humörsvängningar, psykoser osv osv. Så jag är medveten om att jag kan bli psykiskt sjuk. Men just nu är jag bara sjukligt irriterad på allt allt alllllt.
Stackars malin bella och johanna som får umgås med mig idag. Men jag kan inte ändra på det, det går inte. Jag försöker. Men det går inte.

Bajs.

This is it

Min tid i NY har fått ett slut.

Jag åker hem om tre veckor.

Inte för jag riktigt har valt det själv, men min värdfamilj har valt att gå ur Au Pair programmet och anställa en nanny. Antar att min sjukdom var droppen som fick bägaren att rinna över.

Men jag har haft 7 fantastiska månader här. Träffat människor som har påverkat mig för livet. Fått minnen som aldrig kommer att försvinna. Jag ångrar ingenting.
Och nu får jag komma hem. Till svensk mat. Till min familj. TIll mina underbara vänner och ännu fler som jag har hemma efter att ha varit här. Och det känns helt okey!

Även fast jag är sjuk min sista tid här ska jag försöka göra så mycket som möjligt. Suga in allt, och ha en riktig fet avskedsfest som jag redan börjat planera.

Ska köpa väskor och börja packa så småningom. Om någon hemma vill ha något härifrån, säg till nu! För tiden rinner ut.

PUSS
ps. snart ses vi igen sverige!

frisk om en månad...... yippie

Nu har jag blivit diagnoserad.. En disk i min nacke har hoppat lite ur led och ligger och trycker på min nerv.

Behandling:
Magnetröntgen nästa vecka.
Injektioner i min nacke nästa vecka. (ÖH?)
Fortsätta på denna drog jag går på.
Steorider i 6 dagar mot inflammationen.
Nackstöd tills jag mår bättre.
Sjukgymnast i ca en månad.

Ska berätta nu för mina värdföräldrar och se om de vill ha kvar mig..



this drugs rocks!!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!! Jag har sovit i natt!!! Inte ostört då jag vaknade upp EXAKTA klockslaget när jag skulle ta ny medicin med smärta igen. Men de här drogerna gör mig så sjukt trött så jag har kunnat sova lääänge! Visst, man drömmer lite konstigt och har svårt att skilja på verklighet och dröm men skit samma för jag fick sööööööööööömn!! Lycka!
Jag gick inte upp och jobbade, sa till jill att jag inte ska jobba på två dagar så jag hoppas hon fattade att jag inte skulle gå upp då.. De kanske är arga på mig men det struntar jag i, att inte ha sovit på tre nätter och sen äntligen få sova är riktigt jävla nice!!

Malin och Bella kom förbi igår vid åtta tiden för att titta till mig och kolla på onsdagsprogrammen med mig. Criminal minds och Make me a supermodel.
Känns så skönt att människor visar stöd här när man mår sämst, eftersom jag inte har min mammi här som vanligtvis skulle ta hand om mig. Så TACK Malin och Bella!!!
Kunde inte sitta upp så jag låg ner med malins ben över mig i min tinytiny säng. Vet inte hur många gånger jag somnade till. Men jag ville inte somna så tidigt eftersom jag var rädd att vakna upp vid tre och inte kunna somna om igen..

Min axeln känns bättre idag också. Men doktorn sa att drogerna gör så det KÄNNS bättre och bättre ju mer man tar dom, men det betyder inte att jag inte ska kolla upp det. De tar ju inte bort orsaken, bara smärtan eftersom drogerna påverkar centrala nervsystemet (creepy, jag vet). Så min counselor ska hämta upp mig 4.40 så ska vi gå till neurologen och se what's going on.

Nu är det frulletime.
PUSS


Third is a charm

Update igen. Jag har varit på sjukhuset igen och höll på att dö av smärta där.
När jag väl ser läkaren så ger han mig två alternativ.
Alt. 1. Ta starka droger som antagligen kan hjälpa smärtan.
Alt. 2. Bli inlagd på sjukhuset.


Eftersom min counselor hade på något sätt fixat en tid hos en neurolog åt mig imorgon valde jag alt 1. Drogerna hjälpte inte helt, men smärtan försvann från kanske 10/10 till 5/10. Och sen gjorde de mig vääldigt pömsig så jag har sovit i cirka tre timmar nu.

Nervskador är tydligen väldigt svåra att behandla, och rehabiliteringen kan vara lång beroende på orsak till smärtan.
Därför finns det en chans att jag måste åka hem pga detta. Helt ärligt, just nu i mitt smärtstillstånd gör jag det mer än gärna. Mina värdföräldrar har varit otroligt ostöttande. Min värdmamma sa också imorse att jag borde överväga att åka hem och se läkare osv. Antagligen för att de inte vill ha mig här om jag ska springa runt till läkare hela tidne
Jag satt och grät hela morgonen pga smärta och de gick bara runt och gjorde sitt, och innan min värdpappa gick så sa han att ungen har fotboll och jag inte ska glömma att hämta upp honom.

Vet inte om jag drömde det, men jag har för mig att min värdmamma kom hem med ungen för att hämta alla fotbollssaker. Men jag kan ha fel.

Har fått ett papper på att jag inte ska jobba på två dagar till från sjukhuset. Så IN YOUR FACE värdfamiljjäveln!!!

Vem vill man mest ha som läkare? De från Grey's Anatomy eller Scrubs?


VS.


Vill man skratta igenom sin sjukhusvistelse eller dregla till döds för McDreamy? Jag väljer nog skratter. Förutom att just nu gör det ont när jag skrattar.. Kanske om de ger mig bra droger så funkar det? Scrubs it is.

PUSS

inte okey

Live från smärtan i brooklyn, NY.
Klockan är 03.52 och det går inte att ligga ner längre. Smärtstillande hjälper inte heller.
Var ju på sjukhuset hela dagen igår, och efter lite tester så refererar de mig till en neurolog som jag ska ringa och få tid hos. Jag ska ringa så fort den avdelningen öppnar och böna och be om att få en tid så snart som möjligt. Jag orkar inte mer denna smärta, har inte sovit normalt på tre nätter nu.
Trodde att det hade blivit bättre, när jag gick och la mig inatt så kände jag knappt av smärtan. Men nu är den värre än någonsin.
Och det finns inget att göra. Nada.
Bara sitta och vänta på att ett mirakel ska hända.
Jag kan inte heller gå tillbaka till sjukhuset för de har ju gjort allt på akuten som de kunnat göra.
Usch, vill bara bli inlagd i några dagar med seriösa droger som får mig att sova tills jag vaknar och smärtan är borta.

Ibland undrar jag varför det här händer mig om och om igen. Konstiga sjukdomar verkar förfölja mig. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖDEN

mitt underbara liv i new york är enbart smärta just nu

Ringde till sjukhuset igen och frågade vad jag skulle göra. Det är bara att gå tillbaka till emergency room och vänta i x-antal timmar igen. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Måste duscha också, vet ni hur svårt det är att shamponera håret med en hand?

the drugs didn't kick in

Inte många timmar sömn inatt. Valium, ibuprofen och tylanol hade jag i kroppen. Ändå så försvann inte smärtan ett dugg.
Nu är klockan 05.55 och jag har precis tagit mer tylanol och hoppas på att det hjälper lite.
Har ingen aning om vad jag ska ta mig till, om inte ens valium hjälper - vad fan kommer då att hjälpa?!
Vill inte sitta de där timmarna igen på sjukhuset och vänta..

THIS SUCKS

drugs



Mina fina typiska amerikanska pillerburkar. Och mitt fina band som jag fick på sjukhuset. Så fashion.


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Jag är mer tröttare än tröttast nu. Suttit på sjukhuset hela natten. Vaknade upp vid 1.30 med en sjuklig smärta i min nacke/axel/arm. Painkillers hjälpte inte så det var bara åka (läs: gå fyra blocks) till sjukhuset. Malin följde även med, vilket var helt underbart för jag ville inte sitta där själv med min värdmamma.
Vi kom dit vid 2, kl 6 fick jag träffa en läkare. Hemma vid 7 igen med diagnosen "sträckt muskel".. Fick smärtstillande som inte hjälpte och har fortfarande inte sovit någonting för jag kan inte ligga ner.  Kul va?
Har valium att hämta ut på apoteket, ska bli kul... drugs for life.

ONT har jag!!! Och jag är trött och irriterad.
BLÄBLÄBLÄBLÄ jag vill hem


mothers day

Åhåhåhåh nu är man trött alltså.
På alla möjliga sätt och vis. Blä.

Well, jag kommer hem snart kan jag säga er.

Idag är det mors dag här i amerikat. Så, Grattis på amerikanska morsdag mamma!

PUSS

Kära körven,

Vädret har ändrat på sig och nu är det sol och mys ute!!
Var på bio nyss, såg "ghost of girlfriends past", SJÄLV! Så sjukt mysigt det var. Det var jag och en biosalong som var mer eller mindre tom!



Fick systers legg idag på posten! Vet inte om jag tycker att det liknar mig direkt, men.. haha det återstår att se!!
Fick även ett litet brev och en broschyr om förstoppning från apoteket.
Så här lyder min systers brev:

Kära körven!

Här kommer äntligen din biljett till ett roligare liv! Slit den med hälsan!
Som du ser hade jag en dålig hår-dag- Men det ser ju i all fall lite mörkare ut än vanligt.
Hoppas det funkar!

Jag bifogar också en broschyr från vårt svenska apotek. J
ag tror du har nytta av den, du lät lite skitnödig sist vi pratade.

Ha det så bra nu och hör av dig om det är något, eller om du vara vill prata såklart.
Många pussar

Vachen






PUSS

MALIN, 21 år och jävligt vild

HAPPY BIRTHDAY MALIN!! Var det igår.. Men JÄVLAR vilken födelsedag jag gav henne! Först middag med tjejerna här i brooklyn, frozen margaritas och mexikansk mat. Sedan vidare till union hall där jag kom in med en blond tjejs leg, haha helt otroligt vad det inte såg ut som mig.. Men jag kom in så jag är glad!! Där åt vi tårta och jag blev uppraggad av en JÄÄÄÄÄTTEenvis kille, och han vägrade ge sig även fast jag sa att vi var nunnor. Anyways, jag och malin fick ryck och ba Neeh hörni, man fyller bara 21 en gång så lets go and party.. HAHA så vi satte oss i en taxi som vi inte ens visst om vi hade pengar till och drog till greenhouse där vi inte ens visst om vi kom in men shit vilken tur vi hade. När vi kom dit träffar vi några svenska killar utanför och gick in med dem utan att ens behöva legga.
Väl där blev det dans och ännu mer dans. Någonstans där träffade malin en kille som ska ta oss till 1oak. Haha hans kompis var tydligen någon oljeprins så han hade en egen limo + chaufför som körde oss till 1oak där människor höll paraply över oss när vi gick in. Bland det sjukaste på länge. Eller inte, men sjukaste den här veckan. Än så länge!!

Visade sig att den andra duden, som inte var oljeprinsen, var host för ett program på Vh1 som heter "the pickup artist". Eftersom simon har lärt mig massa om seduction så kunde jag en massa, han var feting impad. Typ.....
Sen så ska vi fortsätta festen hemma hos dom, men när man säger "lets go to my place!" tror man det är på manhattan. NEJ NEJ NEJ vi kommer upp med limon utanför ett HUS. Ett STORT HUS. Trodde for sure att jag var i CT, typ greenwich. Men vi var tydligen bara i queens. haha.
Han bodde HELT sinnes!! Han hade två sånna där elektroniska saker man åker på och lutar sig frammåt för att åka. HAHA jobbigt att gå i huset?
Det är inte lätt när man är rik alltså.

All in all, riktig rolig kväll!! Hoppas malin blev glad. I present till malin gav jag barhäng i williamsburg med en vinare på moi. Vet att hon har velat göra det så länge så snart får vi dra oss dit!!

Ska ta en powernap nu, behövs big time. Ungen är "sjuk" idag...

PUSS

bajstolle som man säger på skånska..

Idag är jag arg. Delvis från igår när jag fick vara i köket och bli ständigt arg för min värdmamma stängde inte brödpåsen, tog slut på hushållspappret och lämnade det så, gjorde en sallad och lämnade allting framme och tog inte bort det på timmar, och sen ställde hon bara all disk i diskhon. VARFÖR beter sig en femtioåring som en handikappad 9åring (läs: min unge).
Sen blev jag bara ännu mer arg hur min unge beter sig som en treåring. Han bad MIG att stoppa i köttfärsen i hans tacoskal för han visste inte hur man gjorde. SNÄLLA, hur svårt är det? Han ba: det är varmt.
Jaa, tänka sig. Maten är varm.

Sen imorse så klagade han till sin mamma att jag tjatade på honom för att jag bad honom femhundra gånger att stoppa ner sina pianopapper i sin väska, som han sa att han inte skulle glömma. Vad gör han? Är redo att gå ut ifrån dörren utan pianopapprerna.

Jag är SÅ sjukt jävla klar med denna cp familj just nu. B L Ä

Här. Jag bjuder på en bild från i fredags för att jag klagar så mycket..


Jag, Malin och Elina på valborgsfesten
PUSS

Svaret på hur vi ska få med allt hem

Johanna säger: när vill du hem sannaaa? jag vet: när du känner dig klar, men när känner du dig klar?
Sanna säger: vet inte. ena sekunde är det exakt nu och andra kanske om två månader
Johanna säger: okej jag förstååår åh vill ha med dig hem
Sanna säger: i din väska?
Johanna säger: tjaaa why not?
Sanna säger: tack det var smickrande men jag tror jag inte får plats bland dina 30 skor
Johanna säger: 20 som att det är bättre hahaha åh herre jag ska faktiskt testa att lägga alla mina skor i min väska nu och se hur mkt plats de verkligen tar tror jag får använda min hårda väska bara till skor och produkter
Sanna säger: jaaaaaaaa hårda väskor is the shit
Johanna säger: jag la i alla nu!! de tar upp hela väskan!! hahahah
Sanna säger: HAHA oftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Johanna säger: man kan nog få i lite plagg men ändåå åh herregud
Sanna säger: asså shit, stackars skor man kan ju inte lämna dom heller och man kan ju inte ha på sig massa skor på planet fan
Johanna säger: serri men med kläder. asså det är bara att packa på sig massa på planet
Sanna säger: ska typ göra ett skohalsband
Johanna säger: lager på lager-looken AB hahahahahahaha
Sanna säger: jaaa alla jackor, alla tjocktröjor och typ tre par jeans plus mjukisar och femton lager strumpisar
Johanna säger: eller ett armband. de i kontrollen bara. "eeeh" vi bara "what? its a supertrendy berlock-armband!!"
Sanna säger: trosor och strumpor kan man ju lägga i fickorna!!!!!!!!!!!! fett smart haha vi kommer se ut som bag ladies Johanna säger: hahahah smaaaart!!! vi kommer se ut som zigenare!
Sanna säger: bara väller ut trosor när vi går ÅÅÅH en sån dräkt ska jag skaffa mig och under den kan man ju ha en väska typ!!!!!!! kommer inte märkas
Johanna säger: hahahaha
Sanna säger: fett smart du är johanna vart köper man dom klänningarna?
Johanna säger: ingen aning men de har typ krokar undertill
Sanna säger: fiiiiiiiint där kan man ha skorna!
Johanna säger: vissa har en unge som hänger fast under som sticker ut handen och snor saker
Sanna säger: HAHA så sjukt smart
Johanna säger: så vi kan ha en sån som kan hålla i allt
Sanna säger: en unge? ska du ta med dig en unge till sverige? hemskt
Johanna säger: hhaha nej kanske inte
Sanna säger: det är ju som att ta med en groda från australien hem, det förstör ekosystemet typ
Johanna säger: men en serri sak!! men kan ha ett par toppar som sjalar
Sanna säger: HAHAHAH
Johanna säger: sen sån brat-stil med kofta över axlarna typ två
Sanna säger: HAHAH
Johanna säger: sen nån topp som turban
Sanna säger: fyfan vad hemska vi kommer se ut när vi kommer hem
Johanna säger: eeeh jaa faktiskt helt svettiga
Sanna säger: "MAMMA!!" alla springer.. meh, är det svettet du tänker på? jag tänker mer på mina forever toppar som är på mitt huvud och min zigenarklänning och skohalsband och den tredje väskan som ponnen håller i haha
Johanna säger: hahahhahhahahaahhahah som jag skrattar åh fy fasiken som jag ska stryka när jag kommer hem jag har inte strukit ett endaste plagg sen jag kom hit
Sanna säger: ÅÅH nej inte jag heller!! mamma satte mig alltid i slavarbete att stryka allt som var tvättat och nu ska jag göra det med ett leende på läpparna!!

we gonna stay up the whole night

Vild natt igår. Slutade nästan med att vi åkte till vegas för att gifta oss.. Svennefest på bar XII, Pink Elephant och Citrine. Me like.
Ikväll blir det Mansion, jag och malin sitter här i ett TOMT hus och gör iordning oss för att dra snart.

PUSS

gymgymgymgym

Gymmade nyss med malin, idag igen!!! Ni bör vara stolta över mig. Men den bittra sanningen är att jag har gått upp i vikt, så nu ska usa fettet bort!

Sitter i det gamla matsalsrummet, nu mera ett vardagsrum med malin och har ätit lite lunch. Hon börjar jobba snart och jag ska iväg och hitta något till ikväll sen blir det bio med mig själv! Ska bli sjukt mysigt, har aldrig gått på bio själv men jag vill verkligen göra det så why not?

Ikväll ska vi fira valborg på en bar i midtown, blir ett skönt gäng!! Ska försöka ta mer bilder än vanligt denna gång!!

PUSS

RSS 2.0