2 veckor kvar!

Jag är mer eller mindre död just nu. Som en zombie. Var ute igår, antagligen min sista lördag ute eftersom jag åker till mormor nästa helg. Kim stängde på jobbet så det blev en väääldigt sen utgång. Vi gick ifrån hennes lägenhet vid 2 tiden... Var galet mycket folk runt repen vid village. Fick många armbågar i mig. Det är så roligt och se hur folk verkligen anstränger sig för att komma in. Någon kille höll i en trofé (?) och skrek saker åt någon vakt. Hur som helst så kom vi in trots mängden av galet folk. Blev väl inte bättre väl inne för det var seriöst överfullt på village igår. Kim hittade sitt ragg så hon blev helt inställd på att dansa framför honom och mer eller mindre följa efter honom. Sjukt kul att se när kim raggar!!
Sen hittade vi Erik och co som hade fixat drinkbord på något vänster. Hatar att det enda de beställer in är champagne för det är inte längre lika gott.. Men vi hade kul!!



På vägen hem så blev det galet. Vid östermalms tunnelbane perrong så står det kanske 6 styckna spanska killar och hoppar och sjunger ramsor. Hela perrongen skrattade, och några dansade till och med med killarna. Sen när vi går av vid tekniska så ser vi att även här är rulltrapporna på nödstopp som det hade varit i östermalm. Kim och jag lackar för vi vill inte gå i några rulltrappor, så vi bestämmer oss för att ta hissen. En annan kille vill också åka hiss med oss men vet ni vad? Hissen fungerade inte? Jag och kim är nu mycket upprörda för tänk om vi hade varit handikappade? Då skulle vi antingen varit tvungna att campa på tekniska eller lämnat rullstolen och krälat oss upp.. En mycket spårad och flummig konversation. Nu har vi planer på att skriva ett argt brev till sl där vi ska representera de handikappade.
Vi får se om det följs upp.

Ska fortsätta att kolla på The Hills nu och vänta på att antingen Linn ringer eller att mamma kommer med flyttkartonger. Vilket som!

PUSS

ps. visst ser jag hård ut på bilden? kanske för att jag var sur för att en tjej precis innan gick på min fot med sina stilettklackar. INTE okey.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0