mitt erkännande

You guys, jag måste erkänna.
Jag har saknat att blogga. Inte för att jag har mycket att skriva om, men jag har fortfarande lite skrivabstinens.
Innan jag far iväg till Johanna och kollar (och gråter en liten tår) på The City och The Hills så kan jag ju berätta att jag talade precis med USA.
Jag ringde från Skype (världens bästa uppfinning) till FIT admission, ville fråga om jag är alldeles försenad med mina betyg. Mina betyg är på en dyr behandling just nu. 160 dollar nota att få dem översatta till amerikanskt betygsystem..

Blev lite nostalgisk. Först den klassiska inledningen när man ringer till amerikanska supportlinjer eller dylikt.
"Thank you for calling FIT admission. Right now there's no avalible operator. The waiting time is estimated to be no greater than (annan röst) 15 minutes." Sen kommer lite fin rasplig 90tals musik. Och lite reklam för dit man ringer. Musik, reklam, musik, reklam, UTTRÅKAD SVART DAM!
Man kan verkligen höra hur det är en uttråkad svart tjej som pratar med en. Hon upprepar waaay too much yes ma'am och no ma'am. 

Fick iaf fram av henne att min ansökan inte blir försen om mina betyg kommer in till dem nästa vecka! WOHO, förhoppningsvis får jag ett beslut om jag kommer in eller inte nästa vecka as well.

Keep your fingers crossed!!

tata
PUSS

ps. Skolan jag söker är FIT (Fashion Institute of Technology) och ni kan kolla in den här!

whaaddup

Gick in här av en slump och såg att jag hade fått en kommentar, även då min blogg har legat on hold (ja, jag KOMMER tillbaka till usa och då jävlar).

Så vad har jag gjort på sistone? Jag har jobbat, som kontorsassistent. Och pluggar samtidigt, engelska på SU. Bara för att.

Johanna har flyttat hit till sthlm, Raisa är hemma, Malin är hemma. Så, hela min usa-familj är här! Me like.

Annars har jag fullt upp med att starta ett eget företag (tänker inte avslöja det i förväg) och ansöker till FIT. Ansökningarna tar sjukt långt tid och alla olika moment bråkar med mig.

Så that's it, en liten uppdatering för människor som säkert inte läser. :)

Fridens.
PUSS

RSS 2.0