ikea nu, girls night out senare - LOVE IT

Igår så rusade jag hem till linus och åt glupskt upp en macka som blev min middag. Så segt att jag alltid måste köpa mat på helgerna eftersom det aldrig finns något hemma.
Hade no clue vad jag skulle göra på kvällen, men tog med mig ett par klackar ifall det skulle bli feezt. Mötte upp raisen och johannie på grand central, johanna var minst lika hungrig som jag var förut så vi hamnade på wendys alla fyra. Linus och raisa gick efter ett tag och johanna och jag satt kvar ännu längre. Hon hade en dejt kl 11 och jag hade bestämt träff med milla kl 11. Så vi hade massa dötid vilket spenderades på wendys med alla uteliggare som hade lika mycket tid som oss att slå ihjäl..

Mötte upp milla och vi bestämde oss för att dra till rdv. Rdv var helt packat, och alla på stället var helt taggade. Så det var kul! Sen, som vanligt, gick vi en trappa upp till kiss n fly. För första gången i världshistoria så leggade de på kiss, och vakten sa till mig "you're too young". Daaah som att jag inte vet det. Sen släppte han ändå in mig. Smartis där.

Jag och milla minglade lite, och runt 2 tiden hoppade vi in i en taxi på väg till cain. Och då hände det sjukaste!
Taxichaffisen vände sig om till mig och sa: "I know you".
Jag: "noo, from where?"
Han: "Don't you remember me? I helped you look for your friends at webster hall!! I even got your number, look i'm calling you right now!"
Självklart ringer min mobil och jag dör. Haha seriöst, vad är oddsen?! Jaja, kommer inte ihåg killen men vet att den kvällen hjälpte nog hela WH mig att leta efter mina borttappade vänner som vägrade att bli hittade.. Stackars mig, helt lost och ensam i ett hav av konstiga människor. Ännu ett skäl varför jag inte ska gå dit igen. Vill inte hänga med taxichaffisar... hööhö

Sitter och väntar nu på att robbie ska komma och hämta upp mig så att vi kan åka till ikea!! Milla är med också och möjligtvis caroline. Yaay, köttbullar!! Är hungrig, behöver svensk mat!

Ikväll ska trion ÄNTLIGEN ha en girls night out, jag, johanna och malin!! me like!

<3

<3
PUSS

Jay from the city @ 1Oak

Igår var en riktigt bra kväll måste jag säga! Efter lite trögheter i början så blev det riktigt bra tillslut!!
Jag stressade som fan för att hinna till 9 till high bar där jag mötte malin, robbie och caroline. Blev lite vin och en tequila shot som smakade vatten och sen in i en taxi till POP burger. Väl där så får man stå och vänta på sitt bord i hundra år, men det göööör inget för det är alltid så heta människor där så man kan bara stå och njuta. Inte varje dag så mycket heta människor samlas på ett ställe, I NY där heta människor inte existerar!!
Mmmm, åt mini hamburgare och pommesen där. Finns inget godare! Sådär lite spicy. Kanske 5 guys ligger på samma nivå, men miniburgarna på POP slår mycket.

Sen gick vi ett block upp till tenjune där det var väldigt tomt men fylldes sjukt snabbt. Tiden flög iväg och helt plötsligt går vi till 1oak som ligger några minuter från tenjune. Jag fick hicka. Jättepinsamt för jag har verkligen inte haft hicka på hundra år. Och den VÄGRADE gå över. Stod och bälgade i mig vatten och funderade på att ställa mig upp och ned för att få bort den. Sen slutade jag tänka på den och den gick över, YEEEEES! lagom till att gå in på 1Oak. Väl där går vi och lägger våra jackor i en soffa, och går ut på en utegård jag inte ens visste de hade.
Vem ser jag inte där om inte Jay från The City!?!?!

Jay Lyon


Jag och malin DOG. Där står vi bredvid självaste Jay! Och FYI, han såg väldigt singel ut.
Jag och malin var tvugna att gå till toaletten och stå och hoppa och skrika som om vi var 10 igen och nyss hade sett backstreet boys. Men det var kul!

Nu har jag sett Allie och Jay och varit i Olivias lgh. Fattas bara att ha någon koppling med Erin och Whitney sen är jag nöjd! Tycker de kan ge mig en plats i serien. Jag kan spela rollen som den missplacerade utlänningen.

Vill egentligen skriva jättemycket till om min fucked up värdmamma, för OJ SÅ ARG JAG ÄR. Men jag pallar inte och det gör inte ni heller.
SÅ harebrapusshej,

PUSS

kläder all over the place

Sitter och försöker fördriva tiden lite, ska gå till malin om en timma men just nu känns det som att minuterna är som timmar. tick tack tick tack..
Idag vaknade jag upp 06.32 helt utvilad. Min klocka ringde 06.35. Hur kommer det sig att jag alltid vaknar innan min väckarklocka ens har ringt? Vad är fel på att sova tills den ringer, vilket idag var bara tre minuter till? Irri.

Borde nog städa på mitt rum. Har tre korgar fulla med nytvättat som jag ännu inte har hängt upp/lagt in.. Nu börjar jag förstå att jag har ganska mycket kläder här. Och måste börja tänka på vad jag ska skicka hem med kimo.. Mamma, du tror inte du kan möta upp kim på arlanda för att hämta min väska?

Och människor där hemma med behov för saker här ifrån, don't be shy!!

Nej, dags att göra ett ryck! Ikväll blir det utgång med malin all in. Hennes vän kommer hit imorgon så vi kommer inte gå ut på ett tag, IGEN!
PUSS

I'm a cheater.. tydligen

Min unge och jag spelade pingis. Jag vann, twice. Och min unge sätter sig ner på golvet och STORTJUTER och skriker att jag fuskade och att han inte gillar mig.
Hahaha, dog av skratt och spelade in lite av hans snyftningar på min mobil. De som vill höra är välkomna att fråga när de ser mig.
Riktigt roligt var det!
Han satt verkligen och tjöt och mellan syftningarna sa han till sig själv "she's soo mean. I don't like her. No." "She cheeaaated, who does that to a CHIIIIIIIIILD"
hahahaha åååhhåhå han är rolig han ibland.

För övrigt så fuskade jag inte, vet inte hur man kan fuska i pingis? :S

PUSS

En bra fredag den trettonde

Har räknat lite fel i hur länge det är kvar tills kimberly kommer.
På fredag om två veckor kommer denna snygging och joinar mig, CAN'T WAIT!!

kimo


Trodde det var en månad tills hon kommer, men det är bara denna helg och nästa helg kvar sen helgen efter det spenderas med min bästaste kimo!!

XOXO

I'm sorry

I'm a douchebag. Eller en person som har väldigt lätt att överdriva på papper..
Jag och min stora bloggkäft, måste förstå att internskämt inte nödvändigtvis uppskattas på samma sätt när det läses med andra ögon..

Ska komma ihåg det till nästa gång. Lovar

Herre för det där språket..

Jag har två kineser, eller japaner vad vet jag, springandes runt här. De är mycket högljudda måste jag tillägga. Kan inte tänka klart. Allt jag hör är tjingtjongtjang.

De är här för att fixa lite i huset eftersom huset ska bli två lägenheter, HAHAHA kommer aldrig tröttna på det skämtet. För visst är det ett skämt?

Malin is back in town, ska försöka möta upp henne efter jag har slutat för uppdatering. Känns som hon har varit bort i typ två veckor, för oj så mycket som har hänt under tiden! Har saknat skitungen.

Annars då? Min unge sa nyss till mig att han visste exakt vilken killsort jag gillade.
"You like blonde, blue eyed, thin guys. Who is nice and considerate."
Sen tillägger han direkt efter:
"But there is no one like that in NY."

Förlåt men jag kan inte skriva mer, detta språk dödar mina trumhinnor just nu. Deras röster vibrerar i mina trumhinnor så hårt att jag inte kan tänka längre. Nej, jag tror att de är vietnameser faktiskt när jag tar en närmre look.

PUSS

08.27

Läste nyss ett mail jag fått av ado, som just nu befinner sig på bali och surfar. Nej, jag är inte avis!! Här blåser man bara bort så fort man öppnar dörren....

Igår åkte jag in till herald square för att möta upp Linus för att få mina saker. Han tog ur sin innerficka i jackan ut en fin vit påse och gav till mig. Jag öppnade påsen och nickade för att konfirmera att allt var där och la sedan ner den i min väska. Sen kom jag på hur det skulle kunnat se ut och var redo att bli påhoppad av en polisstyrka. För det såg lite ut som en droghandel, men sen skulle man ju skämmas en aningen när de öppnar påsen och ser min lila Ipod och en bunt med pengar..

Skulle egentligen gått ut igår, Leo's födelsedag men jag hade nada ork i min kropp. Känner mig fortfarande skyldig att jag inte ens gick på middagen, så jag och Milla har bestämt oss för att köpa en fin födelsedagspresent till honom för att visa vår uppskattning. Han har varit så sjukt snäll mot oss och verkligen tagit hand om oss, inte många promoters som är så. host läppmannen host.
Tog all min sista energi till att bädda min säng och precis när jag var klar så får jag ett samtal av Raisa.
Raisa låter så jävla allvarlig i telefon ibland och eftersom att det var ganska sent så skenade tankarna iväg på att någon har dött. Tusen scenarion på några sekunder tills jag började förstå vad det handlade om. En suck av lättnad, ALLA LEVER!!

Fast ändå var det inte det roligaste samtalet. Så tråkigt att höra att bara fler och fler splittras här i NY.. Jag vet att vissa tror att jag ligger bakom det hela, att jag är spetsen av armén. Men icke, jag ville verkligen inte att det här skulle hända! Jag visste att det antagligen skulle hända, för sanningen kommer alltid fram och jag vet att Raisa och Linus har varit irriterade över vissa saker. Men jag trodde att vissa skulle kämpa mer för att hålla kvar de vänskapsbanden istället för att bara släppa helt tag om de. Även om det kommer svåra tider får vi ju inte glömma de bra tiderna. Och vänner kan man aldrig ha för många av. Tycker det är jättetråkigt att se att man ska ha ovänner här. Jag vill inte ha ovänner och om jag kunde gjort något för att ändra på det hela så hade jag gjort det för längesen. Jag slutade vara arg för ett väldigt bra tag sedan, just nu känner jag mer likgiltighet. Jag känner mig helt neutral till det hela. Jag säger inte att jag är en ängel som alltid handlar rätt. Jag är bara 19 och jag har en tid framöver att fortfarande hitta hur jag kan vara den bästa jag. Men sådant tar tid och många erfarenheter. Det gäller bara att förstå att vissa saker behöver man jobba mer på och att tillåta sig själv att göra fel och lära sig av sina misstag. Bara man erkänner att man gjort fel och inte låter stoltheten stå i vägen. Då kommer man aldrig bli bättre än vad man är idag. Och bättre kan man alltid bli.

Världens längsta inlägg, men ha tålamod vänner, roligare inlägg är på ingång!

PUSS


The oscars

Oscars galan på tv just nu. Så sjukt fina klänningar de har!! Angelina Jolie, Natalie Portman, Sarah Jessica Parker, Penelope Cruize har de finaste hittills av vad man har sett.
Hugh Jackman är host, riktigt rolig han är haha dansar och sjunger för fulla muggar! För tillfället sjunger Beyonce med jackman.. Musikal tema tydligen. ¨
NEJ MEN OJ, nu kom venessa hudgens och zac efron och började sjunga lite från high school musical, ofta...

PUSS

update: Heath Ledger vann sin oscar för best supporting manlig roll. Hans mamma, pappa och syster tog emot den och när de höll sitt tal så grät alla. Inklusive jag. Så sorgligt och vackert.. snyft

a fab saturday

Utgång igår igen. Tvekade lite först men sen tänkte jag skitsamma, just go for it!!
Först åkte jag in till linus apt och hängde med honom och raisa. Var sjukt trevligt, åt lite och skratta mycket.

Efter häng hos linus så tog jag mig till penn station och mött upp Milla. Vi tog oss därifrån till rvd, som är en klubb som är en trappa ner från kiss n fly. Det var mysigt där, massa soffor och tända ljus. Lite mer privat, inte nattklubb direkt.
Efter att ha druckit lite tog vi oss upp för nödutgången och direkt in på kiss. Haha, så sjukt att vi gick en trappa till en annan klubb bara sådär. Men kiss som var inte kul alls i fredags, var heeeeeeeeelt annorlunda igår!! Helt annat folk, annan musik så det var mycket roligare där! Vi hade planer på att dra till greenhouse, men sen var klockan helt plötsligt två och vi drog till 1oak istället. Alla tjejer kom in, men två killar blev inte insläppta så de fick skicka ut milla igen så de kunde ta in killarna igen. Haha så sjukt att det fungerar som det gör, men alla kom ju in så det var braaa.
Packat som vanligt och mitt i allt dog min mobil när jag höll på att skicka ett sms. Tur var att jag hade visitkortet till människan jag messade med så jag kunde använda Millas mobil instead.
Var riktigt roligt på 1Oak denna gång! Sen gick jag och Milla, satte oss utanför och messade lite mer. Hoppa in i en taxi och åkte för att möta upp ett stycke fransman. I 10 minuter för att sen ta en taxi hem. Vi ville bara säga hej. haha

Jag och milla sov ända till halv 5!!!!!!!!!!!!!!! Inte i sträck men ändå! Kände mig skyldig när jag vaknade och kollade på klockan.
Efter x antal timmar av ingen mat alls bestämde vi oss för att en hamburgare på 5 guys skulle sitta fint. Och OM den gjorde det. HERRE, himmelrikets hamburgare!! Satt där ett bra tag och prata om allt mellan himmel och jord. Om att vi ska försöka åka iväg på semester nu i april när milla har semester, om jag kan ta ut en semesterveck dvs. Kanske blir en trip till bahamans? Who know.

Synd att jag inte har några bilder alls från igår. Både jag och milla har skrotat våra kameror since båda tar bara "ängelbilder". Ska kolla in en ny i veckan. Måste ha en tills kim kommer, vilket är snaaaaaaaaaaaart!!

Nej hörni, dags att bunkra upp med chips och en bagel kakor och popcorn och kolla film as usual på söndagar.

PUSSS

the one and only city

Igår åt jag och johanna sushi och drack vin på vår favvoresturang här i bk. Vi satt där från 8 till kvart i 11? Haha, sjukt länge hur som helst! Efter det tog vi oss till kiss n fly där det var brasilianskt tema och mer eller mindre bara fotbolls låtar. Så humöret var inte på topp.
Runt 3 drog jag och johanna hem till scott i tribeca. Så sjukt, han bor i samma hus som Olivia från The City!! När vi gick ut på själva terassen så kände jag igen mig och kom ihåg det första (?) avsnittet när de är hemma hos Olivia och äter middag ute på just den terassen, och just det bordet vi stod vi.

Lite inside information är att det tydligen bara är en set up att hon jobbar på DVF för enligt the doorman är hon bara hemma på dagarna. MTV ville väl ha den här typiska motsatsen till Whitney.
Så roligt att hon bor vääldigt downtown och i serien så snackar hon som att hon "ser ner" på downtown människor. Så bor hon själv där. Haha, kooomiskt.
Jaja, är väl inte så många reality serier som har 100% reality.




Scott är från CA och han känner också tydligen brody jenner. Jävligt mycket reality serier runt den här killen tydligen!! Haha.

Nu går Walk the line på tv, länge sen man såg den.
Måste bestämma mig vad jag vill göra ikväll. Vill jag gå ut? Vill jag bara chilla med raisa och linus?
hmhmhmhmmm

PUSS

Sådärja

Haha, fick nyss hör att man kan parkera sin helikopter på taket till bungalow 8.

pop burger, tenjune, bungalow 8

Orkar inte ens skriva om allt igår. MEN vi hade riktigt kul!
Kvällen började på pop burger där vi satt omringade av modeller och dreglade. Sen gick vi en gata till tenjune, jag blev bästis med bruden i toaletten och sen tog jag och johanna oss till bungalow 8. Blev erbjuden jobb som gogo dansare eller värdinna. Med motiveringen "you're too beautiful to work as an au pair".
Nästa gång ni ser mig är kanske på cain med dessa dansare:



Eller inte..

PUSS

Jag från skåne? Johanna från stockholm? Eller?

Satt och tänkte på en sak.. Jag har tagit efter mycket slang på skånska som jag använder. Och johanna mycket slang på stockholmska som hon har tagit från mig. Haha, bästa var nog på aspen förra lördagen när vi blev dit lurade (svar ja: vi satt i en taxi med förhoppningar om att bli avsläppta utanför country club. Helt plötsligt var vi utanför aspen. Blev 5 minuter och hälsa på alla och sen tillbaka i en taxi till 14th street) och vi ser några nya killar (definitivt svenskar) och jag utbrister: "VILKA ÄR BÖNDERNA?" och johanna utbrister exakt samtidigt: "ÖÖH VARFÖR ÄR DET TÄBBAR HÄR?" hahaha nästan gulligt.

Kvällen börjar närma sig nu med stormsteg, om 3 timmar slutar jag och då får jag göra mig iordning snabbt och vänta in johanna som kommer för att lämna väskan och byta till klackar. Tydligen har barna stängt så vi ska till ett ställe som ligger precis vid tenjune istället. SKÖNT att kunna bara gå en gata och så är man framme istället för att hålla på att delas in i olika taxibilar och stå och vänta upp alla utanför.

Snart kommer rördudesen igen. De var här igår och de är inte lite läskiga. När de var klara satt jag och min unge och åt middag och de ska självklart stanna och börja prata med min unge. OM MIG!

Rör: Is she a good cook?
J: Yes, she's amazing!
Rör: Yeah, thought so. She look very pleasant. She's gonna make a young man very happy. They're gonna snap her right off!
J: .....
Rör (nu vänd mot mig): Well I see you tomorrow beautiful.

Om någon hemma hade sagt så till mig hade jag dirr ringt och fixat besökförbud. Men här hör det till vardagen att stöta på sånt här folk. Spelar ingen roll hur sunkig man kan se ut. Som i måndags när jag hade min värsta bakisdag since jag var ute tre dagar i rad. Gick helt sliten till malin i mjukisbyxor + emu's när en man går förbi och säger: "I love you".
Snacka om att hans krav INTE är höga...

Fick precis mail från mamsen, trodde de hade dött där hemma eftersom jag inte hört av de på ett tag. Men hon levde, eller knappt för hon har problem med sitt knä som är skadat från fotbollsperioden. Börjar tro att det är genetiskt, för ibland när jag springer över gatan så rycker det till i mitt knä och det gör sjuuukt ont. Kanske är en högklackeskada? Låter ju troligare än en fotboll skada med tanke på att det var några år sedan jag rörde en fotboll nu...

Dags att tvätta, yaaaaaay
PUSS


a thursday night with my cupcake

YAAY, Johanna har ledigt på fredag efter många om och men. Så imorgon kommer hon in för att partyparty med mig!
Jag tycker jag och johanna gör ett bra team ute i nyc nattliv. När hennes mobil har batterier det vill säga...
Vi hade ett långt samtal idag om hur vi skulle göra i helgen, vad som få göras och inte få göras. Haha, vi är lite halvt sjuka i huvet men i like it that way.





Bilder ville inte rotera, så ni får nöja er med att vrida på huvudena. 
Imorgon blir det shoppingshopping.. Kvällen till ära så att säga. Mmmmjaa, oh i do love this life. Tenjune och ev. cain imorgon! Kanske sista stoppet blir 1Oak också. We'll see damer och herrar.

PUSS  

usch, äckeln

Herre vad den här familjen är cppppp!! Jag tjatade i hundra år imorse på att min unge skulle borsta tänderna. För han borstar bara tänderna en gång om dagen, och det är bara jätteäckligt + att han har två hål i tänderna just nu. Till slut så gav han med och gick upp och borsta tänderna, där hans pappa säger: nej men DET behöver du INTE göra!!
Jaha, TACK FÖR DEN!!
Kan någon nämna EN förälder som har yrkat för att enbart borsta tänderna på kvällarna?






Nej.. trodde väl det. Som sagt, blev så vansinnigt förbannad. Tänkte ta upp det med dem ikväll.


PUSS

babbel

Bör tydligen inte klaga för att min unge är hemma idag, tydligen så är vissas ungar lediga hela veckan!! Panik på den. Tur att mina värdföräldrar sätter min unge i camp när han har sina två veckors lov i mars/april.

Är så fruktansvärt trött idag. Höll på att somna på suben på väg hem från bryant park. Kanske ska hava mig en powernap medan min unge kollar på tv och innan vi måste rusa till hans pianolektion.

Har fått min första stalker här. Eller nja, kanske min andra. Johanna hade den bästa stalkern för några dagar sen. Han ringde och ringde och ringde och messade och johanna svarade inte en enda gång. Till slut fattade han väl dissen och skickade ett sms typ: "I see you're on some bullshit. I will erase ur number.". Haha u gotta love the nyc guys.
Nej men serri, vill inte lämna den här staden någonsin.
Så mamma och pappa, vi synes när jag kommer hem om cirka 10 år för då kanske jag har råd efter att ha levt på gatan i x antal år.
PANIK, om 10 år är jag 30. Och rynkig. Kanske har en unge. Usch, tänker inte ens tänka på den dagen. Den dagen jag fyller 30 är det hejdå med mitt vilda liv och hej morgontidning och kaffe och skrikandes barn.

Medelsålderskris? Snart så. Bara 36 dagar kvar tills min 20års dag. Och bara 26 dagar kvar till min älskade kimpo kommer!!!

PUSSPUSSPUSSPUSS

NOOOOOOOOOOO

Fan. Glömde att skitungen var ledig från skolan idag. Varför vet jag ej, men nu måste jag jobba hela dagen och mina tidigare planer sprack. Istället ska dagen till ära spenderas på en manga butik på manhattan. Kul? NOTTTTTT!
Har noll intresse av att sitta och läsa mangaböcker, men vad gör man inte för jobbets skull?

Hoppas er dag blir mangafri och lite mer innehållsrik än vad min verkar bli..
PUSS

Not leaving

Så kluven jag är. Stört messed up i min hjärna just nu.
Gooosh.. Min stad.. Mitt hjärta har endast en kärlek, och det är denna staden.


I <3 presidents day

Nu får ni faktiskt skärpa er, läsare!
Jag ser ju hur många som läser, så KOMMENTERA. Känns som jag skriver till en vägg just nu. MAMMA, lite kommentarer till din dotters liv på andra sidan atlanten? Eller kanske inte tillräckligt intressant för dig, vavava?

Igår var kul, annorlunda men kul! Först så kommer vi till WH och johanna vänder sig om och vem står inte där? Joo, busy p och bakom honom XAVIER!!!! Där stod vi på gatan med min idol liksom, sådär bara. Han var mycket mindre irl måste jag säga. Helt tanig och kan inte varit längre än 1,70.
Var dock besviken på att de endast spelade dance av alla justice låtar. Det SÖG. Så vi drog till cain vid två tiden haha. Mötte upp fransman nr.2, han som jag var på dejt med på goldbar. He's a sweetheart. Malin är kär i honom, jag sa att hon kunde få honom om hon ville. Snällt huh?

Vi var där tills stängning, och det var en man som strippade på slutet och alla ställde sig och sjöng new york, new york. Gosh, how i love this city!!


I lördags så blev det middag med danne, jag johanna och danne på en sushiresturang med bara par. HAHA snacka om att vi stod ut ur mängden. Vi fick varsin ros, med tanke på att vi var hans valentines ;)
Efter sushin åkte vi till hoboken. Jag och dannes roomie spelade call of duty. Jag förlorade men jag tycker ändå jag är bra för att vara tjej! Sen drack vi lite och spelade rock band. Johanna fann sin nya talang: trummor. Så vi ska starta band, jag ska sjunga, johanna på trummor och nu i efterhand har anders signat up sig för gitarr och chricke för analog synth. YEEEY

Senare på kvällen drog vi först en snabbis till aspen, för att sen hoppa i en taxi och möta upp malin utanför country club. Försöker hitta bilden fotografen tog på oss utan lycka...
Men det var väl kul där, vi dansade och johanna frågade en kille om hans nummer. Han var sjukt het så credd till henne att hon vågade. Träffade faktiskt honom igår på tenjune.
För ja, efter att ha flängt runt i stan som en galning och träffat på Allie från The City på forever 21 där vi panikshoppade outfits för kvällen.
Adam and Allie

Sen mer eller mindre sprang vi hem, åt en pizza slice på bussen på fem minuter. panik gjorde iordning oss och tog en taxi till tenjune. Blev lite halvt dramatiskt där för det var så SJUKT mycket folk. Aldrig sett så mycket folk utanför tenjune. Jag menar, det är ett populärt ställe meen SHIET! Jaja, vi kom in så det var väl det bästa. När vi väl kom in så hade vi typ fem bord att gå till, för vi träffade på så mycket folk utanför som bjöd in oss. Haha, så det var kul att mingla runt lite!! Faktiskt sjukt kul kväll, love presidents day!!
Så idag har jag bara chillat galet. Tänkte fråga malin om hon vill äta middag med mig. Bra tv ikväll också, sånt gillar vi.

Bilder utlovas.
PUSS

Undrar.....

......om min värdpappa vet att jag hör honom sjunga med sin ipod när han just nu står på sin stairmaster och tränar? Vackert är det inte...

Killar, ta efter!!











Gör som dessa kändishunkar, PÅ MED MÖSSAN! Finns inget hetar än mössmän, punkt slut.
PUSS

fredagfredagfredag snart!

Guud så trött jag var igår. Först så var jag på picnic i prospect park med min unge. Var ju så varmt ute igår (en 17 grader!!) så vi picnicade! Var mysigt, men blev lite kallare mot slutet. Min värdfamilj skulle på något bday party på ett sushiställe, så jag fick gå dit med J och lämna av honom. Och blev lämnad själv till ett återigen tomt kök. Tycker det är så dåligt att de inte har koll på att ALLT i köket är slut. Jag sa idag att Jackson inte har någon frukt, ingen dricka, inget snack osv osv. Min värdmamma måste vara bäst på teater "Nämen, ooooooj. jag undra varför vi inte handlade i helgen.. hmm"
OFTAAAAAAA! Så cp de är.
Sen vill min värdmamma att jag ska börja tvätta PÅ MIN FRITID. "Det är ju inte så att du kommer upp i 45 timmar i veckan ändå..". Min lediga tid vill jag ska vara ledig, inte springa runt och tvätta och hålla på? SUCK.
Jaja, det är bara att andas och hålla ut.
Det jag lever på just nu är helgerna och våra utgångar på vardagarna.
Malin åker till puerto rico på måndag, sååå avis, så vem ska jag nu gå ut med nästa vecka på tisdag? på torsdag? buuhu. 

Just nu är det enda jag tänker på imorgon. Shiiiiet det ska bli riktigt kul. Justice!! Måste hitta på vad jag ska ha på mig också.
Funderar på att ta en sväng till urban innan jag hämtar skitungen idag. Tror inte jag hinner in till the city idag. Kör heldag imorgon istället. Måste till FIT och lämna min ansökan också, så det får bli i samma runda. Älskar fredagar, jobbar en timma och sen FREEEEEEEEEE!

åhhåhåh kan det inte vara fredag idag? :(

PUSS

tisdag @ greenhouse

Funderar starkt på att byta namn. Det är ingen jääävel i detta land som fattar vad jag heter. "Oxana?" "Shauna?". Trööööött på att behöva säga mitt namn femton gånger innan det blir någolunda rätt.
Anyways, jag och malin gick ut igår. Till greenhouse. Gillar det stället grymt. Väldigt litet, som alla andra ställen, men ÅH SÅ HETA KILLAR!! Bara modeller och mösskillar och jag och malin pratade faktiskt med en riktig surfarkille. Tror vi blev bjudna på tre olika partyn på fredag, men vi har ju redan planer. Så det suger ju lite. :(
Vi hängde iaf med några modeller som leo kände, de är här på besök och leo tyckte att vi kunde visa dom hur man hade roligt. Jag har alltid trott att modeller var liksom lite fina i kanten, inte drack mycket heller (caaaaaaaaaaarbs). Men inte dessa. De var helt galna, drack som att det inte fanns en morgondag och dansade på sofforna. Hahaha, riktigt roliga var de. En av killarna var från island, och hade jobbat i norge ett tag så vi satt och utbytte lite meningar på norska och svenska. Han fick btw smeknamnet ronja rövardotter av mig för hans hår var verkligen VILT. Sen satte han upp det i en tofs och jag och malin kollade på honom som det var en ny människa. Då såg man modellen i honom...!

Sen drog vi till 1Oak, efter att randy hade gömt sig i baksätet på en taxi för att vi var för många och att jag hade fått en tshirt av en kille vid jackorna på greenhouse. Vi kom in utan promoter på 1Oak, vilket är första gången för mig. Jag och malin var sjuukt glada för det, så skönt att slippa känna sig tvugna att vara med några.

Jaja, försov mig imorse igen. Mindnote: skaffa en väckarklocka.
Har sovit lite nu på dagen, sov ju bara en två timmar innan jag behövde gå upp igen. Och nu har jag krängt en bagel och funderar på att kränga en till. Är riktigt hungrig. no kiddin...

kanske ett av mina tradigaste inlägg, men jag är inte i mitt bästa jag just nu. ;)
PUSS

Sanna, mordutredare

Älskar att drömma. Så sjuka drömmar man kan ha alltså!
Inatt drömde jag en massa, jag drömde att jag åkte runt med en bil med ett flak och att Milla och Malin bråkade. Bodde i värsta hålan också. Mitt i allt bland fotbollsmatcher och försök att få en gps att fungera, så ska jag bli mordutredare. Får för mig att det är 836 människor som har mördats på ett speciellt ställe där det fanns en metallgrej där det stod 836.
Klättrar upp i ett träd och ser att någon har sågat av en del av trädet. Sitter och undersöker vilken slags såg de har använt. Värsta CSI.
Sen så kom jag på att fladdermöss har mördat dessa 836 människorna. Och just då vaknar jag och är helt bombsäker på att det är en fladdermus i mitt rum så jag gömmer mig under täcket....

Normal? Knappast.

Annars då? Jo förutom att min värdpappa tjatar ifall jag har bestämt mig om jag vill stanna i två år varje dag, och att min unge sa idag: "I love you, Sanna" så mår jag bra..

KOMMENTERA MERA, riktigt dåliga är ni just nu!!

PUSS


pics

Vaknade upp som en gladare människa. Tänk vad trötthet kan påverka ens humör!
Fast jag kände mig ändå inte helt återställd när jag vaknade, skakade av trötthet..

Ska snart hoppa in i duschen, men tänkte först bjuda på lite bilder från helgen!!



Födelsedagsbarn 1
Födesledagsbarn nr 1

födelsedagsbarn 1 & 2
Födelsedagsbarn nr 1 & 2



Raisa med partyglasögonen



Moi

giiirrrls

I lördags på highbar



Malin och johanna i limon



Min bästa pose eevah



Tjejer vid times

Tog mig cirka ett år att ladda upp de här bilderna eftersom internet ÄR SÅ SEEEEEEEGT!
Så ni får nöja er med dessa,

PUSS

tröttast.se

Trött på allt, trött på alla. TRÖÖÖÖÖTT
Men mest trött i min kropp, för jag har inte sooooovit på dagar.
Hoppas jag vaknar upp gladare.
mjjöööööp


födelsedagsfirande x2

Okey, nu har jag återhämtat mig. Somnade efter jag skrev mitt förra inlägg. Vi vaknade igen runt 2 tiden, åt frukost/lunch  och sen behövde johanna gå.
Fick ett sms om att vara med på ett photo shoot, men jag kände mig INTE up for it idag. Har inte sovit mycket, känner mig inte så fräsch... Tråkigt nog!

Men nu kommer historian om helgen. Woho!

I fredags så åkte jag och mötte upp johanna, raisa och linda och vi fyra begav oss till linus lägenhet på upper west.
Riktigt kul, jag och raisa hade köpt så fina hattar till födelsedagsbarnen. haha
Sen tog vi oss till webster hall. Hade så låga förväntningar om stället, så jag blev positivt överaskad att vi faktiskt hade riktigt kul!
Självklart så smög sig dramat på även fast det var helt obefogat.  Accepterar inte att bli kallad saker, så nu förväntar jag mig att höra ett förlåt så det kan läggas bakom once again.

Jag tappade bort alla också, gick runt på stället helt ensam bland allt konstigt folk. Hatar att vara ensam på klubbar, man blir så vilsen!! Men daniel hjälpte mig att hitta johanna så jag kände mig säker igen.


Men fredagen var mycket roligare än igår faktiskt. Igår så firade vi Millas födelsedag. Först så var vi en snabbis på high bar, ett ställe i midtown som ligger på ett roof top. Kommer vara grymt när det blir sommar där, de har en jättestor utedel med massa sängar och sånt. Så nice!
Sen stod hummerlimon utanför och väntade på oss. Riktigt roligt var det, alla var på sånt bra humör så det var nog därför.

En timma senare så släppte de av oss utanför Citrine. Har aldrig varit där innan, men jag har hört saker om stället. Så blev väldigt tagen när stället var sjuuukt litet. Bara ett rum med bord och en bar. Jo tjena, det var inte så kul. Så istället tyckte johanna och jag att det skulle vara en bra idé att dra till aspen en snabbis och sen möta upp alla andra på 1Oak. Ingen bra idé.... Vi kom dit, jag blev arg för vissa var så sjukt dissiga. Medan andra var konstigt nog trevliga. Jag förstår mig inte på människor ibland bara... Blir så förvirrad.

Johanna mådde inte så bra, tappade bort henne IGEN och satt själv på en soffa och rullade tummarna. Sen hittade jag henne och vi tog en taxi hem.

Sååååå, nästan hela och sanna historien om min helg.
Vill ladda upp bilder men neej, internet tillåter mig inte att göra det för i denna bunkern är ALLT så segt.


Jag är hungrig.. No food today either, FINNS INGEN MAAAAAAAAAT I DETTA HUUUS!! Lackar.


Laddar upp bilder imorgon när jag kan ha datorn på ställen med snabbare uppkoppling.

bläöööh


PUSS


NO SLEEP

Vaknar alltid så himlarns tidigt dagen efter. Igår vaknade jag kl 9 sharp helt hypad och pigg efter 5 timmars sömn. Och nu vaknade jag 10 sharp, inte så hypad dock men för pigg för att kunna somna om.
Dessutom så drömde jag om läsk hela natten. Drömde att jag var på ett café, ingen läsk där. Jag drömde att jag tog mig till en tågstation, och jag gick på den oändligt långa perrongen och det fanns ingen läsk där heller! Det fanns datorer på perrongen med internet på, MEN INGEN LÄSK.
När jag vaknade upp nu kl 10 sharp så sa jag till johanna, som för övrigt ligger här i min säng och snarkar, "jag måste ha läsk, MÅSTE HA LÄSK".
Vi har aldrig läsk i det här huset, så jag gick upp och hämtade vatten istället. Fick duga, och en fruitbar isglass...

Orkar inte skriva om min vilda helg just nu, får göra det lite senare när jag inte störs av johannas snarkningar.. Men denna helg hade sina ups and downs.
Tell you more later,

PUSS

Dramaqueen

Igår var jag hemma med min unge, helvete vilken dag det var. Jobbade i 12 h och 20 minuter i sträck. NIIICE..
Hur som helst, bad en bön inatt om att min unge skulle gå till skolan idag så jag slapp att jobba mer än min timma på morgonen som jag vanligtvis jobbar på fredagar.
Jag gick upp och väckte honom, han knydde direkt att han var sjuk och att jag skulle hämta hans pappa.
Jag envisades med honom att han skulle gå upp, han går upp till slut och hittar sin pappa på toaletten som säger till min förvåning att han ska gå till skolan.
Direkt börjar min unge att gråta och skrika att hans liv suger och att han vill dö. Sicken dramaqueen!! Han vägrade äta frukost och var helt jättegrinig. Men this time hade jag hans föräldrar på min sida, MOAHAHA!!

Så jag är något lycklig nu idag när min unge gick till skolan och jag har hela fredagen ledig. YEES!!
Ska chilla lite i ett tag och sen fixa iordning mig och dra till manhattan. Måste shoppa lite. Men bara lite, jag och johanna har gjort en inte-shoppa-i-helgen-pakt. Får se hur det går...

Och vet ni vad johanna berättade för mig igår?????? Nästa helg spelar justice på websterhall!!!!!! Eller inte båda från justice, bara ena; xavier. Men han är min favvo av han och gaspard så det är niiiiiiiiiiice. Malin ska försöka fixa med den där promotern hon gick ut med till WH för några helger sedan så vi kan sitta i vipen. Den är tydligen preciiiiis vid scenen så då kommer man se mycket också. Jag och johanna har planer på att festa med de efteråt, haha det ska lyckas!!



PUSS

så sjukt lycklig

Kimberly francis gabriella trapnell har bokat biljett hit nu, MIN KÄRASTE KIMO KOMMER TILL NYC DEN 13ONDE MARS!!!!
Jag är helt lyriskt just nu, även fast hon bara kommer fre-mån så kommer det bli så sjukt roligt!! Min kimo, min vapendragare, min kreativa sida!! Kommer gråta av lycka när jag möter henne på JFK och hon skriker "tjooockiiiis". Har saknat mitt smeknamn, inte många som kallar mig det här. Kanske låter stört att vilja bli kallad tjockis, men det är bara för det ligger så fina minnen bakom det.
Ååh, jag har saknat kimo och hennes humor så sjukt mycket. Och nu ska vi återförenas igen i fyra vilda dagar, det ska jag se till. noll sömn, för mycket party och shopping och tuistigheter.

CAN'T WAIT, snart bara en månad kvar!!!

@ solidaritet village läänge sen

Så otaligt många mingelbilder vi har varit med om under åren som gått. Så otaligt många som vi har skrattat åt i dagar, för varken jag eller kim är speciellt fotogeniska. Hahaha som ni kan se. Herre. Solidaritet, Village, mer solidaritet, ännu mer village. lite hells, lite gotland, lite jaa över allt. Men ALDRIG tillsammans i nyc. Så förvänta er mer bilder på mig och kim, helt ofotogeniska men åh så lyckliga.

miss yaaa, wanna kiss yaaa

PUSS

GRATTIS JOHANNA

Idag fyller min partner in crime år, min kära johannie fyller 20!! YAAAY
Mycket vi har varit med om på dessa 4 månader tillsammans, och mer att komma! This is just the beginning.
Anyway, firning av både Johanna och Linus på fredag!! Kommer bli gryyyyyymt, måste bara hitta på en present till de båda. SVÅRT som fan.

me and jo


GRATTIS IGEN TILL MIN CUPCAKE

PUSS

min bortskämda unge

Hahaha mamma du är ju för rolig med dina kommentarer, lika roliga som dina rim, verkligen!!

Jag har ingen aning hur man ska behandla barn som hanterar sina föräldrars skiljsmässa. Men en sak är jag nog ganska säker på, mina värdföräldrar GÖR HELT FEL.
Jag har inte barn, så jag ska inte dra några förhastade slutsatser, men att försöka "köpa" sin unges kärlek känns inte så jättebra.
Igår så kom min värdpappa hem tidigare med en present till J. Idag kom han också hem med en present. Min värdmamma ringer hela tiden för att kolla om han är okey. Och SOM DE SVANSAR för honom!! Sitter med honom 24/7 och ger honom massa godis och skit och bara sitter och stirrar på honom.

Han behöver inte göra sina läxor heller. Eller duscha eller göra annat som är sååå jobbigt för en 9åring att göra.
Och min unge pratar 24/7 om hur synd det är om honom och frågar sina värdföräldrar ifall den och den och den tycker synd om honom och om hans morföräldrar kommer krama honom mer.
Ööööh?

Blir bara jätteirriterad. kan inte vara bra för en unge som är så känslomässigt labil som min är att vara så svansiga och slicka hans ass så mycket som de gör.. Tror att psykologer världen runt håller med mig.
Men then again har jag inte barn..

PUSS

SNÖ? det var ju vår igår!!

Den jäveln som önskade snö har sått sin sista potatis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En sucker för frukost

Jag är verkligen en sucker för frukost.
Jag älskar frukost, frukost på morgonen, frukost till lunch och frukost till middag. Skulle lätt kunna leva på enbart frukostmat i resten av mitt liv.

Idag gör diverse delar av min kropp ont.
Min höger fot är helt uppsvullen på den där knölen. Vet inte vad som har hänt, men ont gör det! Det är nackdelen med att ha spinkiga fötter. Får så sjukt lätt blåmärken för det finns inget fett som skyddar mot olyckor. Är dock glad att jag aldrig brytit ett ben i hela mitt liv, knack knack ta på trä...
Har inte heller något fell på mina smalben, där får jag blåmärken KONSTANT. Inte så vackert på sommaren, just nu spelar det inte så stor roll.

Idag försov jag mig igen. FATTAR inte vad grejen är. Låg vaken hela natten, räknade minuter mer eller mindre. Så äntligen ringer min väckarklocka och jag snoozar. Och DÅ minsann kan jag somna och självklart försover mig i 20 minuter.
Ingen större skada skedd men det är mycket irriterande, eftersom jag bara verkar kunna sova när min väckarklocka ringt. Döden.

Idag ska jag städa på mitt rum och tvätta. Måndagsgöra.. Kul jul. Jippie. Vardagarna här är såååååååååååååå tråkiga.
Och jag längtar mer till helgen nu än vanligt. På fredag ska vi fira johanna och linus, och på lördag ska vi fira milla!! Älskar att fira födelsedagar. Inte så långt till min födelsedag nu!! 1 månad och 20 dagar för att vara exakt.

PUSS

Söndagsschtek på broadway

Är fortfarande helt död från i fredags. Höll på att somna på suben hem..
Men idag, HUR MYSIGT SOM HELST!
Mötte upp johanna på forever på union square, solen sken och det var riktigt varmt ute. Jag och johanna gick ner på broadway och schtekte med våra solisar på och jackan uppknäppt. Jag var även barfota i ett par ballerinas och det var verkligen vaaaaaaaaarmt!! VÄLKOMMEN VÅREN, eller snart så..

Jag köpte min nya parfym nu, åååh så gott den luktar!! 100 ml för 81 dollar. Från betsey johnson. Flaskan är helt pimpad, ska visa en bild på den. haha.

Är för trött nu att skriva mer, men jag tänkte bara avsluta med att säga att jag är såååå tacksam att jag träffat johanna och att hon bor relativt nära mig!! Vi är väldigt lika, har samma klädstil, samma killsmak. Och vi åker hit igen om ett år tillsammans, 22 eller 23 mars, så jag är 21 när vi kommer hit. Kommer bli SÅ GRYMT!!! Haha så sjukt att längta så mycket till något som man i princip redan lever... mjaaaa

PUSS


2 h 26 min 13 sek

Så länge pratade jag i telefon med johanna nyss.
Hennes ungar gråter hela tiden, som de lät! haha
Ska träffa johoe imorgon i soho (RIM!!) klockan 12. Och jag är död så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Klockan 11 på en lördag, party like a rockstar var det ju..
Anyways, måste berätta en rolig sak.
Mitt linne jag köpte förra veckan gick sönder när jag tvättade det. Maskinen hade verkligen ätit upp tröjan.
Och den blev skitsnygg!!

Gillar att olycka kan ibland vara till ens lycka, mer av sånt tack!



Fin den blev, eller hur?

PUSS och godnatt

En fredag i punkter

Jaa hörni, vart ska jag börja? Finns så mycket att berätta, händelsfull dag igår alltså! Gör nog alla en tjänst genom att skriva i punktform.
Here it goes:

  • Jag och Malin hade slappedag hemma hos henne, vi åt sushi och sen rykte upp oss och åkte till urban outfitters. Spenderade säkert en timme där inne, och jag kom ut med en klänning och ett bälte.... Malin kom ut med noll.
  • Malin åt en korvgryta. Hon fick halsbränna av den.
  • Mina värdföräldrar berättar att de ska skiljas.

  • Mina värdföräldrar berättar att de ska göra om huset till två lägenheter så de båda kan bo kvar.
  • Jag sitter på mitt rum och dör av skratt.
  • Jag gör iordning mig på femton hundra år. Riktigt seg.
  • Möter upp malin på tealounge. Vi bestämmer oss att vi är hungriga och ska gå på resturang.
  • Det är en dum idé att käka ute när man ska vara inne på manhattan om en timma.
  • Jag och malin tar en taxi till kiss n fly, möter upp leo och två andra svenska tjejer. Kiss är dött, men spriten flödar och så gör samtalen.
  • Jag och malin är singlar & minglar (vårt uttryck för att.. jaa ragga..)
  • Jag träffar min drömman. Finns inte heta killar i usa, men OH MY denna kille var smokin hot. Jag och malin pratar med honom. Han har en röd mössa på sig, tillräckligt bra skäl för att gå fram till honom tyckte vi.
  • Här är det lite dimmigt.

  • Min jacka är borta. Tydligen har en annan tjej checkat ut den, robbie kommer med den. Min drömprins säger att vi ses på 1Oak. Klockan är runt 5, kört med 1Oak. HEJDÅ DRÖMPRINS.



    Vet inte vad ni tycker, men är inte min värdfamilj cp? VEM SKILJER SIG OCH BOR KVAR I SAMMA HUS? ELLER BYGGER ETT KÖK PÅ VÅNING NR 4?


    Blir inte klok på dom. Seriöst. Dumma i huvet. Sen skulle de visa vart de ska sätta upp väggar och lite sånt. Min värdpappa sa:
    "It's gonna be a wall here, and this is common area. And a wall and a door here, and when u walk through it u're in my apartment. So welcome to rich's apartment"

    Hahahahahahahahahahahahahaahahaha dom är ju så himla underbart knäppa. Så konstigt det kommer bli nu. "Jackson this week u're eating dinner at your dads place." vilket är en trappa ner.

    Oh herre säger jag bara. Snälla, do tell om ni har mer cp värdföräldrar än mig..

    PUSS

RSS 2.0