update

Något är fel på detta internet. Så otroligt mad segt, och jag kan inte lägga upp bilder på varken bloggen eller facebook.
Har mailat IT avdelningen här på FIT, men kommer nog inte få svar förrän imorgon.
Så tyvärr, inga roliga bilder att ge er!
Människor har flyttat in nu i våran korridor, så nu är det mer livat. Av det vi har sett är det bara asiater som har bosatt sig till vänster om oss (ca 8 rum?) och till höger har vi inte sett några. Någon lyssnar på riktigt dålig musik. Låter som smörpop blandad med lite simple plan..
K ligger och volontär pluggar. Hon läser min bok, till min kurs.. The dynamics of fashion heter den, och tydligen är den gravt fängslande eftersom det är det enda K har gjort de senaste timmarna. Och igår. Och iförgår.

view

Kan inte rotera bildjäveln. ni får nöja er med detta tills jag har lärt mig mer!!

you can have whatever you like

Jag och K är pumpade till max, nu ska vi ut och röra om i grytan!!
new york roommates
laateeeer

patron in my blood

Jävlar vilken awesome kväll vi hade igår.
5 tjejer på tenjune, och alla hade askul!

Nu ska jag och K vandra och äta mat, kolla om vi kan skriva upp oss för fler volontärplatser på Fashion Week. Jag har skrivit upp mig för två dagar än så länge, en där jag ska sitta "front of house" och checka in alla som kommer på showen och ta de till sina platser och en som är pre-fashion week med fittings och sånt.

Mat nu.
XX

...

Nu är det dags för ytterligare en utgång! Det står mellan Soho grand och tenjune för tillfället.


Och ja, du som ville adda mig på facebook - go ahead!



btw

Bilder kommer väldigt snart, min dator har nämnligen kommit! Kan inte hämta ut den än för postrummet är stängt, men imorgon kanske kanske kanske ni får se några bilder.

Håll tummarna!!


mitt första träningspass

Har precis vandrat från Union Square till 27th och 7th med tre G I G A N T I S K A böcker i min famn. Träning på hög nivå, mina kära vänner.

NU - middag!


fettefrulle

Frukost snart! Jag och karin har vaknat varje dag vid 6 tiden, jetlagen talar.

Frukosten här på skolan är god, men inte nyttig alls. Det enda nyttiga man kan äta till frukost är deras gröt. Punkt slut. Sen är det bagels, pannkakor, våfflor osv osv. En dröm, men ack ej för kroppen!

TOODELS, nu ska jag bli fet!

concrete jungle

You guys, ledsen för dålig uppdatering men jag har ingen dator än! Min nya mac lover kommer om någon dag, så tills dess är jag väldigt dator-begränsad!

Det viktiga är att jag lever, mår bra och är i nyc!! Är lite ständigt skakis för att det har varit så mycket information att ta in, på så liten tid! Allt är förvirrande, men jag är säker på att det går över så småningom.

Jag sitter nu i mitt rum på 6e våningen, min utsikt är toppen av empire state building som ligger några gator bort. Svårslaget!

Skolan börjar för mig på tisdag, och då börjar allvaret. Tills dess försöker jag bara få saker och ting mer klara för mig, och installera mig med att använda en mac istället för pc!

Jag uppdaterar så snart jag kan!!

PUSS, saknar er alla i Sverige!

next up: new york

Nu är det dags!
Om några få minuter så tar jag mitt liv och åker till Arlanda. Gör detta med väldigt blandade känslor och förstår knappt hur jag hade mod att göra detta en gång tidigare.

Känns verkligen sjukt jobbigt att lämna denna gång, men jag hoppas att det känns bättre när jag står på new yorks gator och känner mig hemma igen. Om annat så får jag fokusera på varför jag åker: för karriärens skull.

HOPPAS att Karins plan, som mellanlandar i london, inte är försenat och att vi möts upp och inte tappar bort oss eller något annat hemskt som kan hända..!

VI HÖRS PÅ ANDRA SIDAN PÖLEN!!

XOX


några timmar kvar!

Igår var Donya, Kim, Johanna, Simon och jag hemma hos Simon och bara snackade. På något sett kom vi in på aborter och barn.


Donya: För mig är det typ som att tänka när man fått klamydia "hmm, ska jag behålla det eller inte? hmm"


Med andra ord, Donya vill inte ha barn. Donya vill sterilisera sig.

Q's

EmmY om I övermorgon:
Hej!
Du har ju åkt som au pair. Och nu undrar jag.. hur fick du ihop alla poäng? vilka barn passade du? vad det svårt? osv
kraaaaaaam

Glömde att svara!
Poäng? Menar du credits man måste plugga väl där?
Jag passade först två småbarn på 7 månader respektive 2 år och sedan rematchade jag till en familj med en odräglig 9 åring. Det var inte svårt, kanske mer krävande mentalt att bo i en familj man inte kunde relatera till.. Men alla får det ju inte som jag, en weirdo familj..

igår, idag, imorgon

Avskedet var sjukt jävla mad bra, kan inte be om finare vänner. I slutet blev det sjukt jävla mad jobbigt istället. När jag skulle säga hejdå till Kim och Donya så forsade tårarna. Fick använda all min kraft för att försöka tänka på annat, så att vakterna och poliserna som vandrade runt på fridhemsplans station inte skulle tro att jag var något psyko eller dylikt.

Idag är jag minst lika emotionell, började nästan att gråta när jag såg Chelsea imorse. Jättekonstigt, jag brukar aldrig gråta och nu vill jag gråta fett mycket. Sist jag åkte var jag helt motsatsen till hur jag ställer mig till att åka idag. Jag var helt jätteglad och föll inte en tår (eller jo, när harald började gråta på avskedet den gången blev det svårt att hålla tillbaka tårarna) och hoppade fram på arlanda.

Troligtvis kommer jag inte hoppa fram på arlanda imorgon (eller om några timmar, med tanke på att jag ska vara där om ca 19 timmar) och sitta och deppa tills planet lyfter.











NI KOMMER VARA SÅ SJUKT SAKNADE!

I övermorgon

Uppdatering:

Humör: Chockartat extas
Sömn: 4 timmar
Stressnivå: medel med chans för hög

Igår gick jag direkt från jobbet till cafeet där min kära vän Simon hade anordnat en fest för ekonomerna på SU. Sjukt bra drag, var så stolt! Var kanske inte mest taggad på stället då jag kom i jobbkläder och typ helt osminkad = kände mig fett obekväm.
Sällskap med mig var min kära syster (som blev till slut lika packad som Simon) och hennes vän Anna.

Värt att notera är att jag träffade en 89a från LA som var på besök här med sina vänner vars syster gick på FIT. Världen är allt liten!

NU finns det ingen tid att spilla, kl 19 är ett bord bokat för avsked av moi med alla mina bästaste vänner.
Fick även ett paket av kära johanna på posten, en väggkalender med bilder på oss från nyc! Sjukt fin!!

gotta ruuuun

3 sista dagarna i svea

Min resfeber har lugnat ned sig en aningen. Ville sova och inte tänka på allt det där, så jag låg istället och tänkte ut katt namn till Chelsea och isses kattungar istället. Inte för de har några. Än.

Mitt knep fungerade och jag fick en lugn och härlig sömn! Gick upp för två timmar sedan, och om två timmar till ska jag bege mig till jobbet en SISTA gång. Åhåhåhå vad det känns bra i magen att vara på kontoret en sista gång.

Imorgon är det full rulle med avskedslunch och avskedsmiddag och eventuellt utgång efter det. Vill egentligen inte säga "avsked" för antagligen kommer jag hem till sommaren, och det är ju inte så JÄTTElång tid kvar. 

Dags för att återgå till tvättning, packning och genomgång av i princip hela huset (hittar mer och mer stulna tillhörigheter i kära systers rum).

Känns som jag dock har glömt något?


RESFEBER!!

Oh my god. Jag har drabbat sådär härligt plötsligt av resfeber!!
Den kom som en bitch slap på tunnelbanan på väg hem när Sandra bombade mig med frågor om framtiden, vart jag kommer bo, om jag kommer gifta mig med en amerikan etc etc.

Jag blev helt plötsligt helt freakad på tanken av att jag åker om fyra ynka dagar, och jag inte vet vad framtiden har att ge mig. Eller mer viktigt, vart framtiden kommer befinna sig!

Min puls sprang hästlopp, min mage tänkte poppa upp de nyligen uppätna popcornen (bio med sandra och simon tidigare) och mina händer kunde inte förmå sig att trycka rätt på touch-screenen på mobilen för att sätta på lite musik för att lugna nerverna.

Musiken hjälpte. Tack gode gud. Ville bara hem och krama om mamma och vara där ett tag tills resfeber-slaget hade gått över.

Hon var inte hemma när jag kom.

Suck.. Så det är såhär det är att vara vuxen?

Fett jobbigt...

Väska number 2

Idag är jag ledig från jobbet så jag kan ta i tu med allt jag har att göra. Gick upp 9 imorse, klapp klapp på ryggen, och började tvätta och stryka min trench coat (INTE kul, tog 58 år) och sedan började jag med min väska no 2.

Jag har visst förkastat allt vad organisation innebär och lägger ned saker efter vad jag ser/vill ta med mig.



Min säng har ett hav av organiserat kaos as well, där ligger papper i mängder, kläder som just nu befinner sig i "kanske"-stadiet och två katter.



Känns ganska lugnt för tillfället, har två halvfyllda väskor och vet helt ärligt inte vart alla mina kläder jag vill ta med mig är? Ska gå och rota i min kära systers rum efter stöldgods..

5 days left

Snacka om otur. Först var tåget försenat pga signalfel, men när det är fixat så fastnar det en station från mig för att tåget framför det tåget jag skulle ta hade vagnfel!

Jaha. Bara sitta snällt och vänta.

Sen så har jag fått reda på från Karin att vi ska ta med oss täcke och kuddar!

Hur fan ska allt få plats? Deras packlista är ju helt sick, papperkorg i handbagaget?

Jag och alla mina väskor på söndag! (oh yes, så min outfit också!)


dagens mysterium

Vem fan har spytt i mina skor?

Mamma började snacka igår om någons skor som hade varit kladdiga inuti och luktad skitäckligt. Jag fann det här först ytters underhållande att någon av mina syskon har antingen spytt i sina skor eller gått runt med spya i, som mamma trodde det var.

En minut senare fick jag reda på att det var MINA skor hon pratade om. Och då var det inte lika roligt längre. Ett par skor som jag inte har använt på hundra år pga vädret. Så åter igen, vem fan har spytt i mina skor!?!?



en stad i sig

Det har öppnat en Starbucks på FIT. Det betyder nu att det finns en Starbucks, Barnes and Noble, museum, giftshop, och övriga matställen.

Snacka om att man kommer bli lat.

Väska numero 1

Packandet tar sin lilla tid. Kanske inte konstigt när man ska packa ner hela sitt liv. Har börjat med min väska där alla vår och sommar saker ligger i. Om någon väska försvinner på väg till Newark så kan det gärna få vara den, med tanke på att den andra ska innehålla alla papper, skolsaker och mina "normala" kläder. Känns OTROLIGT mad jävla bra att jag aldrig mer (i fyra år..) behöver ha vinterkläder här hemma. Bara om jag hälsar på. Eller flyttar tillbaka. Men jag har inga planer på det sistnämnda!



Mina väskor är verkligen enorma. Har lagt ner massa i den väskan, och ändå ser det ut att jag knappt fyllt den.. Får väl skylla på att jag inte har så mycket sommarkläder och skor. Kan det bero på att Sverige aldrig bjuder på någon direkt sommar att tala om?

Sista sovmorgons söndagen i sverige



Sådär ser jag visst ut när jag gör charader. Bara jag som tycker det ser lite sexistiskt ut det jag försöker.. föreställa?



Raisa fick "passionerad", vilket varken jag eller Simon kunde gissa. Hon ser ju förfan kär ut, eller förälskad. Eller betuttad som vi sa typ fem gånger. Men icke, så här ser Raisa ut när hon är PASSIONERAD.


NU är det dags för mig att ta i tu med all packning. Alla sommarkläder plus skor ska ned nu först, får använda mig av de skor jag lämnar hemma under de resterande 6 dagar här i lilla landet lagom.


saturdaydate

Nyss hemkommen från en mycket mysig dag med Raisa. Först så fikade vi, i typ fyra timmar, sedan åkte vi hem till Simon för att äta middag och slutade med att vi spelade charader. Charadspelet var helt psykat, så störda meningar som var svåra att försöka visa. Men kul var det!

Är död nu, helt komatrött. Egentligen bör jag packa eller städa eller göra någonting vettigt men jag tror fan att jag ska sova. Kl 11 på en lördag. LYCKAT


7 days!!!!

Jag lever men är på språng igen.

Hade en mycket trevlig första (?) avskedsmiddag igår! 10 tjejer som alla spårade lite, förutom jag möjligtvis. Lugn som en ängel!

Nu efter att ha sovit ett tag ska jag ta mig iväg til centralen och möta upp den här sköna uppsalabon:

Lovar, hon är lika rolig som jag verkar tycka på bilden!

 

xox


22.20 130110

Hemkommen från jobbet och sitter och njuter just nu av vad som är REN LYCKA. Genuin, i den renaste formen lycka. Jag önskar jag och ni alla kunde känna såhär 24/7. Tyvärr är ju ej så fallet, därför ska man njuta när man väl känner såhär!

Fick ett handskrivet vykort från någon Chelsea från FIT som ville gratulera mig. Tycker jag vad väldigt trevligt gjort.


the golfer

Haha sjukt. Aerobics kursen jag skulle ta var full (även fast jag registrerade mig 15.01 då den öppnade 15.00) så det blev beginner golf istället jag ska ta.

Jag dör av skratt, seriöst - ska jag spela golf? Har nog aldrig rört en golfklubba. Eller räknas en minigolfklubba?

blablabla

10 dagar kvaaaaaaaaaar, sjukt nice!

Idag är registreringen av kurser, kommer bland annat läsa aerobics, digital layout, advertising and promotion, introduction to the fashion industry osv osv.

På fredag ska jag ha en avskedsmiddag med en annan vän som åker som au pair till denver, vi försökte hitta en mexikansk resturang men det verkar bara finnas taco bell som har mexikanskt i denna stad. Hur som haver kommer det bli en asbra kväll, det bestämde jag nu.

NU: Matteplugg och sedan jobb till stängning.


11 days

Fick träffa en väldigt bakis Milla idag (vad annars är man när man åker silja line?) och det var sjuukt kul. Vi satt och pratade massa gamla new york minnen och om framtiden och jaddajadda. Vet inte när jag kommer se henne (eller någon överhuvudtaget som jag säger hejdå till!) så det var kul att träffas innan jag åker.

Var hemma hos Simon idag innan Milla-träffen, han fick en tigerkaka för att han fyllde år igår och jag fick en shot (klockan 1 på dagen) som han tvingade i mig..

Utöver mina två dejter idag har jag även fått det bekräftat att jag och Karin officiellt är roommates!! Känns otroligt skönt! Nästa söndag åker jag och flyttar in i vår lilla skrubb som vi ska försöka inreda på bästa sätt. Awesome

SEE YAA

finlandsbesök imorgon

Nu har jag nästan fixat så att jag och Karin blir roommates trots allt. Skickade vääärldens argaste och bitchigaste mail och sen så ringde jag nu när jag kom hem från jobbet.
Visade sig att de hade blivit lite missförstånd, men inget som tydligen kunde ordnas. Så förhoppningsvis ordnar det sig!

Imorgon ska jag få träffa min kära Milla igen! Hon är på finlandskryssning (eller blir det sverigekryssning om man åker från finland?) och hon blir en dag i stockholm med sina vänner. Så det ska bli sjukt kul! Är dock väldigt avis, hon åkte tillbaka efter au pairandet i nyc för att modella. Vissa har det ju bra som kan köra på sitt utseende, andra får försöka bli smarta istället!

Jag, Milla och Malin!

PUSS


movie night plus day

Inom loppet på x-antal timmar har jag avverkat tre filmer.

Jennifer's body
500 days of summer
2012

Snacka om att gilla att kolla på film. Har en tendens att bli så när man är sjuk, right?

13 dagar kvar, time flies! Får lite smått ångest när jag kollar på min garderob + alla skorna. Vet inte vad jag ska ta med mig, och vad som får stanna kvar. Har nog bestämt mig att inte sälja någonting, kan ju alltid byta när jag kommer hem i sommar!

Nej, dags att göra någonting vettigt.

xo

fortfarande en bajsdag

Min hosta och halsont plus utgång resulterade i en väldigt, väldigt hes Sanna. Tog mig tio minuter att få mamma att förstå att det var godis jag ville ha.

Fick tacka nej till fest hemma hos bagge, som säkert hade varit apkul, men vad är en bal på slottet?

Suck. Denna dag har inte varit att leka med.

F U C K

FAN FAN FAN FAN FAN!
Kollade upp på myfit om min status har blivit uppdaterad med ruminformation osv.
Då ser jag att nej, JAG HAR BLIVIT TILLDELAD EN ANNAN ROOMMATE ÄN KARIN SOM JAG OCH HON BAD OM! FYFAN VAD JAG ÄR ARG!
Jag vill inte leva med en okänd människa som jag aldrig tidigare pratat med, jag vill bo med någon jag vet jag kommer bra överens med.

Men nej. Gud ville något annat.
Typiskt.

Försöker ta det lugnt och tänka sansat, men när jag vispade ihop pannkakssmeten så lyste min ilska igenom.

Andas, Sanna, andas.

Andas.

Andas.



ÄPAODOÖIHRWÖOSYHUFÖUIHGÖIHSFUIFSOLJSKLIOJFIKLJFSUHG

wohooo

nu har jag druckit massa vin med syster, och nu ska vi bege oss.
det är sexton minus grader ute, men jag kommer inte dö för jag är fett varm av allt dansande och vin. i fem sekunder till bara. 

som vanligt får jag låna ut alla kläder till min syster (förutom underkläder, puh).

AIGHT FOLKET, NU DRAR JAG UT I DIMMAN!

seriöst, det är typ dimma ute för det är så kallt och ni vet då blir det ju som en kall rök....


080110

15 dagar kvar, känner mig lite småsjuk och vädret ärverkligen istidskallt. Men ändå ska jag ta mig ut, har bara tre helger kvar nu bland mina nära och kära!

Har aldrig förstått mig på let's dance, kim har tydligen taggat till det i några veckor och sminkar sig dagen till ära.. Hon påstår att hon är frisk, men jag tvekar gravt..


Over n out

Den roligaste förfesten jag varit med om

Och kanske den mest osexigaste!







Fyfan vad jag saknar er, och oss i nyc såklart!!!


16161616161616!

Johanna berättade idag på jobbet att hon kände en som dog i sin sömn. Helt frisk, tränade osv. Han var blott 19 år. Nu är man rädd när man åker bil, flyger, går över gatan och nu för att man ska sova?

Fan. Jag som verkligen älskar att sova..

me and joe


Johannas syster knäppte en hel del bilder på oss, och resultatet blev ett litet collage. Från i somras i Helsingborg, good times!

17 days - blinda människor är dömda att dö

Igår låg jag och tänkte på något som förbryllar mig lite.
I en värld av massa överlevnadsfilmer så är det svårt att inte tänka ifall det skulle hända på riktigt. För i filmer så drar de ju bara, såklart, och tar inte med sig några ägodelar.

Då tänker jag såhär. VAFAN ska jag göra med mina linser? Om nu jag skulle börja fly under dagen, när mina linser är på, så tror jag inte att jag vänder för att hämta linsetui och linsvätska. Det betyder att jag har tre alternativ:

1. Vara blind i resterande del av min kamp för livet. Riskera att inte se den stora tsunamin som kommer på avstånd, eller att tro att en zombie är en vanlig människa och glatt hoppa fram för att hälsa. I båda scenarion dör jag garanterat. (Har någon liksom sett en blind människa klara sig i alla världen-går-under-filmer?!)

2. Ha linserna på och antagligen få någon ögonsjukdom som till slut gör mig blind, och vi återkommer till alternativ ett.

3. Råna synoptik.

Seriöst, är jag dömd att misslyckas att överleva ifall världen skulle gå under? Enbart för att mina gener har gett mig synfel? Livet är allt orättvist. 

a golden date

Haha, älskar tipset att gå ut på dater för att få tiden att gå! Love it.
Kan direkt då meddela att jag är lite oromatisk av mig. Jag gillar inte att gå på sånna där vanliga dater där man går på middag, har lite tända ljus, dimmat ljus på resturangen som är av det dyrare slaget.
Om det skulle hända mig skulle jag med all säkerhet sitta och fnissa och lägga taskiga kommentarer om allt. Vet inte, men jag klarar bara inte av sådant. En drink, det är helt okey. Avslappnat och mycket bättre än en stel middag.

Minns en date jag hade med en fransman (het, men jag gjorde nog bort mig i slutet när jag blev lite för full på greenhouse och började tydligen prata svenska med honom..) i nyc. Verkligen övervägde om jag skulle gå, just för jag är inte dejttypen. Men jag gick ändå. Han tog mig till Gold Bar och vi drack lite drinkar och det var sjukt avslappnat och bra, så det var en bra date.


Gold bar, me like!


Så vill jag ha det (om det mot förmodan finns några härliga män där ute som läser detta... call me!).

Nej, ska koncentrera mig på mina vänner just nu. De betyder allt och mycket mer. Sa hejdå till min big sis idag då hon åker hem till umeå där hon studerar imorgon. Sorgligt. Mitt första farväl..

PUSS

19 days you guys!

Har precis betalat av sista biten av mitt.. tjaa, saftiga, men ack så prisvärd, investering! Totalt blev det runt 11000 dollar som jag betalade och då var det boende, tuition och mat för en termin. Mycket pengar? Ja. Värt det? Definitivt! Många förstår inte att jag gör det här, att jag tar en utbildning som ger mig så otroliga mängder studieskuld.

För mig, är min studieskuld inte ens tyngande. Jag är en otroligt motiverad och engagerad människa, min envishet kommer ta mig dit jag vill. Jag nöjer mig inte med att jobba med något medelmåttigt. Jag vill bli den nya Anna Wintour, eller äga den hetaste pr-byrån i hela usa eller kanske vara den som är känd för att anordna de bästa festerna. Ja, ni förstår hur jag tänker. Omöjliga mål? Nej. Svåra? JA. Vill man något så kommer man dit. Och hur mycket jag än vill komma dit, så kände jag att en utbildning i Sverige inte kunde ta mig till mina mål på samma sätt som den här utbildning jag nu tar.



Så nu kanske ni förstår mitt val lite bättre!
Anyhow, har börjat insett att mina dagar här i svea verkligen är få. Den här veckan är jag ledig på onsdag, och halvdag imorgon. Nästa vecka måste jag möjligtvis vara ledig på fredagen eftersom min kära partner in crime, johanna, kommer upp hit från Helsingborg på torsdagen. Sen veckan efter, är det veckan för avgång till amerikat. Har svårt att tro att jag kommer jobba hela veckan då jag kommer ha 10 000 saker att göra de sista dagarna.
JAG ÄR LYCKLIG!!!!

Snart där igen, lovely!



Nu ska jag prata ihop med med karin om mattetestet vi måste ta och om registreringen av kurser till nästa vecka.

Något tips ni kan för att få tiden att gå kära läsare?


20 days

Blev en spontan utgång med kim igår efter lite GTs hemma hos henne på söder. Gosh vad jag kommer sakna den tjejen!
Är sinnes trött just nu, och tänkte gå och lägga mig snart för att återfå lite krafter inför morgondagens jobb.

Vet att många här är intresserade av att söka till FIT, och tänkte bara säga att det är försent nu att söka till höstterminen. Ni som vill söka till vårterminen får vänta ända till augusti tror jag då man kan söka till vårterminen 2011! Tills dess - stay tuned för att höra hur det verkliga studentlivet är i NYC. Och var inte rädda att bombadera mig med frågor inför ansökningen vår 2011.

xox

xoxoxoxoxoxo

Den här gjorde jag förra året, så tänkte föra traditionen vidare!

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Hmm, 9 november när jag fick mitt acceptance letter från FIT? Eller 27 maj när jag åkte hem från usa?

Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer helt ärligt inte ihåg om jag hade några nyårslöften förra året! Kan tänka mig att det isåfall var att börja träna, men som vanligt så gör jag det aldrig! I år har jag gett upp det löftet...

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Well, en blev styvmamma typ.

Dog någon som stod dig nära?
Som tur är har ingen dött under 2009!

Vilka länder besökte du?
USA och svea.

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
Nej, 2010 kommer ge mig allt jag vill ha och mer än det. Jag är en väldigt lyckligt lottad människa!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massvis, men mycket är sekretessbelagt dock. Sorry!

Vad var din största framgång 2009?
Med risk för att tjata, att komma in på FIT, absolut. Men även att jag har haft samma jobb sedan i sommar (rekord!) och att jag har jobbat upp mig och utvecklat mig där sjukt mycket.

Största misstaget?
Kanske att jag förhastade mitt beslut att åka hem tidigare från USA. Borde ha stannat, men kommer ihåg hur mycket jag ville hem så det kanske var bäst ändå. Allt händer av en orsak, så misstagen får oss bara att växa som personer.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Åh ja, fyfan det var inte kul att vakna upp mitt i natten i ett främmande land med HEMSK smärta i axeln/nacken och ta sig till sjukhuset. Valium dödade inte smärtan, inget hjälpte! usch.

Bästa köpet?
Min Ipod. Så mycket kärlek den har givit mig. Men även alla mina skor, de ger mig också kärlek - hur nördigt det än låter..

Vad spenderade du mest pengar på?
Måste svara likadant som förra året: skor definitivt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Haha.. Vill inte tjata ju, enough med dessa frågor!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
Day n Night, I'm in miami bitch, alla justice låtar och empire state of mind (dock vinjetten för 2010 as well)



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Jag var glad hela tiden i USA, men fick något släng av depression när jag kom hem och hade sverige-hat i några månader.


Vad önskar du att du gjort mer?
Aktiverat mig i dagliga aktiviteter, känns som allt jag gör är att festa och sånt. Turistade ingenting, och när jag kom hem jobbade jag bara..

Vad önskar du att du gjort mindre?
Hmm, kollat på film! haha

Hur tillbringade du julen?
Hemma min min familj. Lugnt och skönt med snö utanför.

Blev du kär i år?
No

Bästa boken du läste i år?
The end of mr Y, definitivt. Riktigt bra och fick en att börja filosofera om livet något grovt. I like.

Största musikaliska upptäckten?
Ingen aning!! Svårt att tycka att någon speciell har stått ut från mängden..

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Den var bäst!! Jag firade med mina vänner i förväg ute på Kiss n Fly, sjukt kul med middag innan. Och på måndagen på min födelsedag så var jag ute med Bella och Emma och fick tårta serverad på klubben.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Nej, faktiskt inte. Jag har världens mest underbara vänner, som har stått ut med mitt hat gentemot stockholm och sverige. Jag har fått uppleva och utvecklas en massa och allt har tagit mig till den personen jag är idag. Jag gillar henne!

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mer definerad och varierad än förra året!


De bästa nya människorna du träffade?
Bella och emma som jag träffade i nyc, jobbkamrater och såklart karin som jag kommer bo med i nyc!

Årets besvikelse?
Att jag hade depressions perioder och tant perioder. Tråkigt, men man måste gå igenom dem för att komma tillbaka till sitt riktiga jag. Och nu känner jag mig mycket roligare och bättre! Kanske för att det är 2010 och att jag hade så svårt att leva i nuet när allt jag tänkte på var just detta år.. Let's start living!

 

 


1 Januari 2010

Jag är så jävla glad att det är ett nytt år nu! 22 dagar kvar nu!!!
Hoppas ni alla hade ett lyckat nyår, inga som hade nyårlöften iår?




Blev sjukt nöjd med klänningen! Mer bilder kommer inom kort. PUSS på er!

RSS 2.0