glad valborg?

Valborg idag. Känns lite ledsamt att inte få spendera kvällen vid en brasa och en kör som sjunger för fulla muggar.. Istället ska man göra... vad? Hmm, vi ska nog hitta på något. Imorgon så firar alla svenskar i NY valborg på någon bar i midtown. Gillar inte midtown så värst mycket, men kanske att man tittar förbi där tidigt och sedan drar vidare. We'll see.

Vet ni vad jag ska göra om cirkus en timma!? Helt otroligt, jag ska träna!!! Ramla inte av stolen mamma, men det är faktiskt sant. Ska möta malin utanför gymmet kl 1. Inte för att jag har gymkort, men hon ger mig ett guestpass så jag får vara med. Däremot så är tidsramen liiite oroande. Måste gå till suben vid 2.40 och jag hinner ju knappast hem emellan så jag ska ta med mig detta till gymmet:

- Mina träningskläder
- Ombyte
- Handuk + schampoo och sånt skit
- Jacksons fotbolls saker
- Jacksons snack

Tycker nog det är träning att bara gå till gymmet med alla de sakerna.

Oh, btw! Igår så spenderade jag och malin våran morgon plus dag på brooklyn public library! Sjukt stort bibliotek och jag, nördig som jag är, följde med för att hjälpa malin att göra research för hennes uppsats.
Truth be told, jag saknar skolan. Är så otroligt understimulerad här att jag liksom måste sätta mig på ett bibliotek och läsa igenom tjocka böcker om The Beatles och skriva av varför de blev stora i usa. Intressant var det ju, men varken jag eller malin tvekar på min inre nörd.
Jag gillaren.

PUSS

smittttttttttttttaaaaaa

Jag har fått för mig att jag har svininfluensan nu..
Alla här är helt HYPADE för den där jäkla influensan.

Mammor förbjuder sina ungar att ha playdate. Sanitizers sprutas hej vilt överallt. Människor går runt med munskydd. Johannas mamma sa att vi inte borde festa på två veckor (hell no) och i Japan så tar man tempen på alla som kommer in i landet.
Drömde i natt att jag inte fick komma hem för man fick inte flyga ut från landet. H E M S K T !
Johanna tyckte att vi skulle bli hemskickade nu istället pga influensan... Skulle väl vara lite skönt, vara tvungen att komma hem. Komma hem till svensk mat och alla fina vänner + en trygg familj och säng!!

Nej men jag vet seriöst inte vad jag ska tro om denna influensa. Har femtio meters radie avstånd från min unge. Om NÅN får influensan så är det seriöst han. Har tvingat honom att tvätta händerna varje sekund idag. Men inte mitt fel att han alltid har sina händer någonstans han inte ska ha varje sekund. I sin näsa, i maten, mer i maten, i sitt hår, på sina kläder, på allting som finns utomhus, pilla lite i tunnelbanan, äta saker från golvet osv osv.

Nu är jag säker att jag själv blivit smittad. Jävla skitunge.

PUSS (på alla friska, of course)

Det är inte lätt när det är svårt

Igår så började min värdmamma bråka med mig igen om att jag nu inte lagar rätt mat. Jag försökte förklara att jag gör mitt bästa på det hon köper, men jag kom inte hit för att agera proffisionell kock. Hon blev arg och skällde lite mer på mig, och sen kom min värdpappa hem och hon säger till honom att hon inte pallar mig och de sätter sig ner för att prata med mig. För femhundrade gången.

Så hon börjar med sina påhopp och min värdpappa förstår hur som helst min sida av saken men på något sätt så brister det inom mig. Antar att jag inte klarade av att hålla inne alla känslor jag har hållt inne den senaste månaden. Så jag tappar min tallrik på golvet och får en panikattack.
Såhär i efterhand var det ju sjukt pinsamt. Jag har aldrig fått en panikattack förut i hela mitt liv, och jag visste nog inte att jag hade det förrän min värdpappa sa det när jag satt där i soffan med huvudet mellan benen och kippade efter andan.
Det var sjukt läskigt och jag är förvånad över hur min kropp reagerade när mitt huvud absolut inte såg det här komma.

Min enda förklaring är att jag helt enkelt har mått sämre än vad jag har velat inse.

Anywways, min värdmamma blev helt chockad och började gråta hon med. Idag fick jag ett mail av henne där hon skrev förlåt att hon har tagit ut all sin stress och ilska på mig. ETT MAIL! Är man 50 år så skriver man väl inte mail och säger förlåt för sånna saker? Eller har jag fel?

Jaja, only time can tell vad som händer nu..

PUSS

update: nu har min värdmamma sagt förlåt in person också, så det var väl positivt..

beautiful

Vilket väder vi har här!!
I fredags så gick jag, malin och milla ut. Citrine med två stopp innan. Las chicas locas för en mojito och sedan förfest två block bort med en massa roliga nya människor! Vi lärde en tjej, definivit väldigt hög, sten sax och påse. Trots att hon verkade så otroligt borta så fattade hon direkt.
Utanför citrine så träffade vi på steve, så vi gick in med dem istället med det andra gänget. Så jag och malin sprang mellan de två borden. Fast det var nog roligaste på ägarbordet där gänget från förfesten var, så vi var nog mest där. Anyways, lite läppglans i håret senare så bestämde jag mig för att åka hem. Malin satt för sig själv och log och ville definitiv inte åka hem (trots att alla hade dragit) och Milla hade ingen talan. Så jag fick tvinga malin in i en taxi och så blev det hem för att sova i en tre timmar. Johanna låg redan och sov i min säng när jag kom, så jag kurade ihop mig så försiktigt jag kunde under täcket.



Jobbade 8-12 på lördagsmorgonen. Vilket var ett helvete. Jag ville bara sova, vilket jag gjorde för min unge kollade på sjukt tråkiga barnprogram. Så jag låg bredvid honom och sov tills min värdpappa kom hem och jag kunde göra mig iordning för Central Park.
Jag och milla mötte upp Raisa, J och Linus lite utanför Central Park och sedan skiljdes vi alla åt. Jag och milla hittade oss en fin spot bland resten av NY som hade hittat sig till den enorma parken. Men seriöst, det var för varmt för att kunna leva där. Ingen vind, inte ens en pust - BARA en stekande sol.
Milla åkte hem, och jag och johanna åkte till bleecker st för att köpa iskall yogurtglass på yogurtland. HERRE vilken smaksensation!!!! Gjorde hela heta dagen.



Väl hemma kom jag på att jag var ensam hemma, LYCKA. Så vi gick och köpte två flaskor rosé och bjöd in malin och bella för lite häng ute på terassen. Sjukt mysigt!
Resterande del av kvällen ska vi inte prata om.

Söndag - upp och hoppa och iväg i ÄNNU hetare väder till Coney Island. När vi kom dit frös vi nästan för det fläktade så sjukt underbart från vattnet!!! Så vi låg i bikini på stranden och solade, sen gick vi runt bland alla attraktioner i deras amusment park. Haha, vi fick även vara med i en musikvideo. En kille i supermandräkt spelade in en musikvideo till sitt skolprojekt, så han kom fram när vi låg och stekte i solen och frågade ifall han kunde ligga bredvid oss och så skulle vi säga "whatcha know about that" som var refrängen i hans låt..
Mycket intressant....



Sen spenderade vi resterande del av dagen/kvällen med att sitta på union sq och kolla på alla människor som dansade, skejtade, gjorde figurer i folie osv. Med lite sushi från wholefoods såklart.

UNDERBAR helg med andra ord, mindre underbar jobbvecka. Byggarbetarna är fortfarnade här. Och min värdmamma typ är hemma också? Så med andra ord, jag har inget privatliv.

PUSS


Här sitter jag just nu..



Utsikten mot 7th ave


Min unge + vän som spelar amerikansk fotboll...
Jag har på mig jeansshorts och har fått en ashet bränna där jeansshortsen slutar... Men glad är jag att få sol på sig!!

PUSS

ps. Marie! Jag tycker lite synd om dig faktiskt.. det är fan inte lätt att vara underårig i detta land!! 200 dagar, helt sjukt ju!! fast ändå så låter det lite... hmm :P

Grattis kimo!!

Idag fyller kimpolappelill år.
Alla ska samlas i hennes minilägenhet och fira henne idag. Alla utom JAG!
Jag är ledsen.

Men jag får ta igen allt när jag kommer hem, då kommer det bli femhundra gånger roligare!!

Dessvärre jobbar jag idag, brukar ju bara jobba en timma på fredagar men nu är min värdmamma i miami och ungen har halvdag plus playdate hos oss.
Vet inte riktigt hur man sysselsätter två 9åriga pojkar, men jag ska försöka göra mitt bästa. Ta fram mina manliga sidor..
Wish me good luck.


PUSS

Lovelyyyy

Helgen kommer bli kanonfin!!
22 grader på fredag.
26 grader på lördag.
28 grader på söndag!!

Min plan är denna:
På lördag blir det solning i Central Park.



På söndag vill jag åka till Coney Island här i Brooklyn!



Den som inte blir sugen nu på NY är en idiot.
PUUUUSS

Greenwich


Vanlig syn i Greenwich, CT


Asså bilderna vi tog från vår trip till Greenwich blev inte alls lika bra som vi trodde. Husen såg inte alls lika stora ut och Tommy Hilfigers hus hade en grymt stor mur så vi fick kort på muren, och inget av hans enorma HUS:



Vid ett av de enorma husen stod till och med en securitas bil parkerad framför deras grind.. Herre, om jag bodde så stort hade jag gått vilse i huset för längesen.

Ska nog åka och shoppa lite snart, måste ha något till helgen!

PUSS

tenjune tuesday!

Malin tog med mig ut igår.
Höll på att sätta luften i halsen när hon smsade att vi borde dricka bort våra sorger och dra till tenjune. Först läste jag det som att hon menade te, och tenjune blev tealounge i min hjärna. Men sen satte jag ju luften i halsen när jag fattade vad hon menade...
Anyways, jag var sååå utmattad och hade en bultande huvudvärk. Men efter att alla verkligen triggade mig till att gå ut och göra något roligt, komma på bättre tankar så satte jag på mig mina klackar och gick till malin.
Jag och malin tog en taxi till las chicas locas där det var fullt vid bordet, tack tack. Men vi hann inte stanna så länge ändå, och vid tenjune fast det gott om plats och dricka.

Tydligen så skulle madcon uppträda där, så sant som det var sagt så uppträdde madcon live och sjöng lite låtar. Eller jag uppfattade bara att han sjöng "begging". Jaja det var kul! Synd att jag bara glömde kameran hemma..
Mina strumpbyxor gick sönder också. Inte lite heller. Så det var min otur för kvällen, annars hade jag faktiskt sjukt roligt! Så idag känns mitt liv lite lättare faktiskt.
Trillade hem vid fem tiden imorse, sov två timmar och gick upp och jobbade i en timma. Sov i några timmar sen var det dags att hämta ungen och ta honom till fotbollsträningen.

Där han har fotbollsträning är det alltid massa konstigt folk som skriker efter en. Jag har tydligen vant mig för Jackson sa till mig när vi gick:
"gosh, u're really good at this!"
Jag: "What?"
Han: "Ignoring all the people who is shouting after u!"
Jag: "Hmm, I didn't hear anything?"
Han: "What? They like shouted 'snowflake, butterfly, cupcake'!!"
Jag: "Haha, didn't hear that at all..."
Han: "Guess u're used to it since u're so pretty"

NAAW, finaste han har sagt till mig någonsin.

Sen när vi kommer till hans träning frågar hans tränare mig om jag är modell.
Shit, jag kanske ska börja gå i det området lite mer. Värsta självförtroende boosten!

Nu ska jag dö,
PUSS


Even more bad luck

Turen har ännu inte vänt.. Min ilska gentemot mina värdföräldrar växer bara mer och mer för varje dag. Ska till tandläkaren om en kvart, får se vad de gör åt min stackars tand. Och hur mycket det kostar ska bli väldigt intressant!

Status i kylskåpet: Dött

Jag är hungrig.

PUSS

vart är tur i oturen!?

Vad är felet på mig och denna otur?
Jaha, då gick en flisa från min framtand av.
Good times people, good times.


sunny days



Idag har det varit sjuuuuukt varmt!! Runt en 25 grader. Så jag och Johanna åkte till en strand/park här i Stamford. När vi kom var parkeringen fullproppad och människor flög drakar i parken, barnen sprang runt i sommarkläder, föräldrar grillade korvar och ungdomar spelade fotboll. Som en vanlig sommardag helt enkelt!
Jag och johanna hittade en avlägsen spot på en klippa där vi lade oss och solade - I BIKINI! Observera att det fortfarande är april...
Blåste rejält eftersom vi var vid vattnet, och senare så mulnade det på lite och vi bestämde oss för att köra vidare.
Greenwich var nästa stopp. Med alla GIGAAAAAANTISKA hus och dess pitoreska shoppinggata med dyra affärer. 
 
Nu sitter jag här i Johannas kök och lyssnar på deras babymonitor när de gör iordning sig för säng. Haha, grymt kul att höra! De där ungarna är riktigt roliga ibland. Den äldste går runt och säger hela tiden: "I have a groooowth spuuurt" och så fnissar han efteråt.
Hans mamma: "Oh, you're going through a growth spurt?"
Han: "No. I HAVE a growth spurt!"
Mamman: "I would like to see that"

Är verkligen död efter en dag i den stekande solen, kan inte fatta att det kommer bli typ dubbelt så varmt i sommar här... HERRE jag kommer avlida..




Johanna är förkyld så det är mest såhär jag ser henne denna helg. haha




Skymt av ett hus i Greenwich (Såg mycket större ut irl). Mamma jag tänkte på dig hela bilturen runt där och kom på hur mycket du skulle ÄÄÄLSKAT att kolla på alla husen!!

PUSS från ett varmt CT!!

snabb update

Jag har flytt NY!!
Nej men jag kände att jag behövde en liten semester från min vanliga helg i NY, så jag packade min väska och tog mig till grand central för att ta ett tåg till... CT! Befinner mig nu i Stamford hos Johanna och vi har haft en mysig eftermiddag/kväll med middag, shopping, fika och bilkörning (ej en taxi, wohooo!).
Vi har lite planer på vad vi ska göra imorgon, ska ju bli superfint med 22-25 grader!! Klagar ICKE!!

See ya i NY igen!

PUSS

Tjejer som är på fel sida av atlanten

Kim
Kimpo

Donken

Bella och Emma

Sandrapanda

Linus!


Johanna aka Harry Potter

Två ord: KOM HIT!!

SOLSOLSOLSOL

Idag skiner solen ute, ÄNTLIGEN!!
Det gör att livet känns lite lättare faktiskt.
Tror att det blir till att lägga sig ute och sola idag. Men först måste jag gå till Barnes & Noble och köpa en ny boken. Boken jag fick av mor och far är utläst och kvar har jag nu ingenting att läsa. Jag kommer alltid förbli en boknörd, jag kommer alltid ha en bok jag läser. Me like it.

Igår var jag på tealounge med  malin, efter att ha blivit serverad rester av lax från bellas och malins matlagning i tisdags. Lax är så sjukt underskattat, speciellt i det här landet där inte många äter det. Så det var gott!! På tealounge satt vi och kollade på flygbiljetter och bilar. Flygbiljetterna är dyrare när vi åker, eftersom det är högsäsong då.. Men sen får vi ju billigt boende så det blir billigt hur som helst. På bilfronten kom vi fram till att vi har inte råd med något fancy, får bli en ford focus som malin hoppade av glädje åt (?). Tydligen var det en sådan de hade hyrt sist hon var i LA. Jag vägrar däremot att ha en bil med bara två dörrar, så otroligt krångligt och b. Så något mer fancy än en ford focus måste vi hitta!!
Från och med denna lön jag får nu ska jag lägga undan lite pengar varje vecka till LA..! Dags att gå från slösa till spara, vänner!!

PUSS och kram, ses på stan..

höns med ris och currysås

Jaa hörni, då är det officiellt.
Jag har hemlängtan.
Började väl förstå det när jag igår låg i min säng och grubblade på alla saker som är i mitt huvud just nu och i de där miljontals tankarna började jag tänka på mormors höns med ris och currysås. Vilket kanske är det godaste man kan äta i universum. Och vad händer?
Jag börjar storböla.
Över höns med ris och currysås...

Så jag börjar undra hur det egentligen står till med mig. Idag fick jag en utskällning till av min värdmamma. För hon bad mig att köpa mjölk igår, la inte fram några pengar och jag äger nada dollar från min vilda shopping tur i helgen. Så jag köper ingen mjölk, av rena principer att jag inte har råd för hon har inte gett mig några pengar.
Hon tyckte då att jag skulle ha messat henne och sagt att hon inte gav mig några pengar. Vet inte hur det skulle göra saken bättre eftersom hon var i DC igår.. Men ja, förlåt mig så hemskt mycket. Hon sa åter igen att jag gör det för att göra henne arg, att jag måste bli mer verbal (sen när sa någon åt mig att prata mer????) och att jag skulle köpa diskmedel när jag köper mjölken. Jaha, nu är man pure evil för man inte köper mjölk..

Jag orkar inte mer. Jag ORKAR INTE MED HENNE!!!! Kommer jag ens kunna stå ut i två månader till? Men jag vill ju verkligen till LA så jag får helt enkelt ha huvudvärk i två månader till för en veckas semester... yay

PUSS på alla glada (förhoppningsvis)

boooring

Tisdagar är till för depp. Inget bra går på tvn för att skingra tankarna.
Jag har för mycket känslor inom mig just nu och jag bara väntar på att något ska hända så jag kan brista. Som att trycka på en knapp till bomben liksom, det kommer garanterat bli en explotion.
Jag blir helt utmattad av det här ständiga grubblandet och deppigheten!! Jag somnade liksom kl 7 när jag hade ätit middag och vaknade 9. PÅ KVÄLLEN! klockan 9 ska man ju gå och lägga sig, inte vakna.. Men jag var bara SÅ trött.

Ja, så jag tänkte bara säga att jag håller på att bli apatisk. Så om ni inte hör av från mig har jag köpt 17 katter och sitter på mitt rum i femveckors gamla kläder.

Tills dess,
PUSS

jobbiga saker

Ja, nu har jag haft mitt möte med min värdfamilj. Och det gick bra. Inget speciellt, inget nytt riktigt. Jag ska helt enkelt inte göra de där extra sakerna som jag får betalt för, så jag går tillbaka till "normal" au pair lön igen. Vilket känns jätteskönt, för det var inte riktigt värt det.
Men ändå blev jag lite besviken att de inte sa att de inte längre ville ha mig kvar. För innerst inne vill jag inte stanna här. Har sådan ångest och en stor portion ilska av att vara i denna konstiga familj.
Jag sover så sjukt dåligt här, var helt underbart att sova hos malin där jag verkligen sov ut för första gången på fyra månader. I en bekväm säng!!
Jag vaknar alltid upp en timme innan jag ska gå upp för att jag är orolig att jag ska försova mig, och att snooza är helt enkelt uteslutet för jag kollar på klockan varje minut då. Summan av kardemumman: jag är alltid på spänd.

Sen är jag arg för att mitt rum är så tiny tiny, min säng är hårdare än ett golv, min dusch har en stråle som inte kan bli varm och det är så lyhört i mitt rum så jag hör ALLA steg de tar i detta hus. Sen har vi aldrig mat i huset och det irriterar mig något så otroligt, för det går alltid ut mest över mig eftersom jag är den som får äta nada till lunch och laga mat på ingenting.

Men samtidigt kan jag inte åka hem nu. Har ingenting att göra hemma. Så vad jag än gör och bestämmer mig för kommer det göra mig ledsen. Kul jul.

Just nu är det enda jag har i ögonvrån LA. Vilket bli av den 19 juni. Så två månader kan jag stå ut, sen LA och sen står jag ut så mycket jag klarar av tills det är dags för mig att åka hem. Hem och få köra bil, längtar så otrooooooooligt mycket efter att få köra!!!!!!

Och hamptons i sommar ska jag även hinna med, yaay!! Usch, måste börja spara pengar!

PUSS

subway pic + my new BFF





Whitney Port @ Citrine

rymmning och inspelning av the city

Jag har rymt.
Nej det är inget aprilskämt, jag och johanna packade ihop våra saker och småsprang ner för min gata och hem till malin.
Hade ett stoooort gräl med min värdmamma. Hon ringde mig när jag och johanna var ute och shoppade och bara skriker och skriker. Jag nickar, hon skriker lite mer. Och detta är allt obefogat. Jag kan erkänna om jag gör saker fel, men nu har jag inte gjort något. Hon var så stört omogen, jag sa att vi kunde prata om det här senare för det var inget bra tillfälle nu eftersom jag var i en affär med hög musik. Hennes svar: "When is a good time?! Ok, sorry, bye!!!" så la hon på. Jaha, hejdå. Så kommer jag och johanna hem. Så kommer min värdmamma ner till mitt rum helt vansinnig med en skål med havregryn på som johanna hade ställt in i diskmaskinen utan att skölja.
Hon SKRIKER:
"OOOOH MY GOD SANNA THIS IS N O T ACCEPTABLE!!!!!!!!!!"
Sen rusar hon upp igen och går i köket och mumlar om mig.
Johanna blev jätterädd och min värdmamma går runt och stampar och kommer ner och lämnar saker eller något i gymmet/förråden och varje gång hon kommer nerstampandes så gömmer jag och johanna oss...
Så vi rymde till Malin.
Hon är ensam hemma, hostparentsfri zon.

Så på kvällen bestämde vi oss för att göra något kul. Blev middag med Julia, Iris och Johanna precis intill Citrine dit vi drog vid 12 tiden.
Och vet ni vad?
De spelade in the city där!!!! Och vet  ni vad igen? Vi fick bordet BREDVID Whitney och co så vi blev filmade och fick skriva på papper att vi tillät dem att filma oss. Haha, så vi kommer synas på det avsnittet det kommer med!!
Vi pratade även med killarna som stod där med Whitney. Mjaaaaaaaaaaaa, nu är min The city lista fullbordad av cast medlemmarna jag har sett.
Ska bli intressant och se hur man ser ut på tv. Fem kilo tjockare. Men det var en märklig sak, att festa med fem kameror runt omkring en. Och alla som stirrade och tog kort. I början så kunde jag inte slappna av alls, för inga på stället festa förutom våra två bord och verkligen alla stod bakom kamerorna och tittade på när alla vi "fake" festade. Så sjukt uppgjort allt var!! När killarna kom så kom de typ en och en och "låssades" bara åååh tja är NI här? Haha och sen så bytte en kille nr med Whitney och de stod en millimeter från kamerorna när de bytte nr så det kommer garanterat komma med.
"OMG WHITNEY IS DATING A DUDE THAT LOOKS JUST LIKE JAY"

Jaja, idag var vi mindre levande. Min mobil speciellt, så jag måste smyga mig hem och hämta min laddare. Och köpa juice. Iskall juice..

Jaa, tänkte bara berätta att jag lever (halvt) och jag mår bra (förutom att de kanske avskedar mig på måndag)...

PUSS 

Ilska

Kl är 12.57 och solen skiner ute. Och jag är asirriterad. Frågade min värdmamma nu om semester, eftersom jag mer vet datumet för när vi kan åka. Hon svarade: "Men du har redan haft din semester ju?".
EHHHHH, nej NI har haft er semester. Jag har bara inte jobbat för att ni har åkt och roat er och inte bjudit in mig.
Så jag sa det, lugnt och sansat även fast min insida kokade. "Nej, mina två veckor ska vara en kompromiss. Och att ni åker på semester är inte min semester för det."
Hon svarar att hon ska kolla upp det med Rich och sen ska vi prata om det, men hon tillägger även att hon bad mig planera runt deras semester. Hur lätt tror hon att det är? Ska jag bara grabba närmaste människa som är ledig samtidigt som mig och dra någonstans? Inga av mina vänner här har haft ledigt samtidigt som mig, förutom i julas när jag och johanna hade ledigt samtidigt. Men då är det ju tal om pengar också, kan ju inte bestämma två veckor innan att dra någonstans på semester utan ett resekapital. Det kapitalet har jag ju byggt upp mer nu. Så att jag kan åka till LA för dit SKA jag.

Ååh, blir bara så irriterad på hur de behandlar en här. Mindre än sex månader kvar nu, håll ut Sanna, håll ut!!!!

Jag undrar varför johannas mobil är avstängd när hon ska komma hit idag.. Någon som vet svaret på det?

PUSS

Ajajajajaj fortfarande..

Oh herre, denna nackspärren alltså människor!! Skypade med mamma och fick lite tips. Kokade vatten och hällde i en vattenflaska, virade in den i en handuk och höll mot min skadade muskel. Efter ett tag så tog jag bort den och vred lite försiktigt på huvudet. Helt plötsligt så tittade jag helt åt vänster!! Wooooow, som johanna skulle sagt. Nu är det, självklart, lite stelare och gör ont om jag vrider. Men det var coolt att kunna vrida på huvuet ett tag iaf!!



Jag och johoe med hattar från Johnny Utahs, redo för Citrine.


Min nacke säger nej till datorn nu,
PUSS

Handikappad, igen.

Jamen hörni, kul. Precis när man börjar bli mindre handikappad med handen, så sträcker man såklart sin nacke när man sätter på sig jeansen (?????). Kul. Kan inte vrida på huvudet till vänster. Och jag som hostar också får panikont varje gång en host kommer. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!
Hoppas det inte håller i sig för länge. Bella och Emma kommer hit vid elva och lämnar sina väskor, för de har inte råd med hostell. Hm. Sen ska ju vi till FIT, en skola här i nyc som jag och Bella är intresserade av att gå i. Men vettefan om jag kan gå om jag inte ens kan röra på huvudet!!!

Igår var det så sjukt härligt väder!! Måste varit runt en 20 grader och stoooor stark sol. Människor gick barbent och utan jackor och alla åt glass. Man blir helt lycklig av sådant. Idag däremot så regnar det, kul jul.
Men vilken helg jag har haft!! I torsdags så var jag ute igen. Drog med mig malin och mötte upp bella och emma och gick ut med steve. Hade kul som vanligt!! Vi hade igen dares. Tror alla misslyckades lite med sina, men det var kul!!

I fredags kom johanna in as usual och vi satte oss på ett diner här i BK och åt och planerade kvällen. Utan lycka. Hade ingen aning alls vart vi skulle gå eftersom vi har brytit kontakten med de promoters vi brukar gå ut med... Men vi gjorde iordning oss ändå och vid tolv tiden bestämde vi oss för att dra till citrine.
Där var det gryyymt mycket folk, och 17 grader vid halv ett!! Var maskerad/birthday party där. Vi hamnade vid ett bord som tillhörde ena födelsedagspojken. Vi hade kul, inte superkul men det blev roligare med tiden.
Sen drog vi på efterfest i en SJUUUUUUUKT lägenhet!!!!!!!!! Alltså den var, utan att överdriva, större än citrine. Sinnes var det. Vill också ha en sån lägenhet..

Jag och johanna sov allt för länge, fick lite ångest och gick upp och jaa.. gjorde nada.

Sen åkte hon och jag chillade med en film för att återfå lite krafter. Dags för utgång igen... Tog en taxi till williamsburg och mötte upp emma och bella på en bar där. Pamelina kom dit as well. Vi satt där och myste ett tag och tog oss senare till greenhouse där en svensk promoter fixade in oss. Var BAARA svennar vid vårt bord. Lite annorlunda. Har inte varit med om det sedan aspen tiden.


Nu smärtar min nacke något så otroligt, antar att datorn inte är den bästa rehabiliteringen...
Bilder kommer upp när min nacke vill det.

PUSS


Tisdagens dummaste kille

Måste bara berätta om min och Malins heta kväll på Tealounge.
Först när vi kom så fanns det knappt någon plats, så vi satt vid ett schackbord.. Malin gick för att köpa en kaka åt mig (jag kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha så jag bad henne bara gå och köpa något) och i kön så börjar hon prata med en man. Från där jag satt såg han ut som i 40års åldern. När malin kom tillbaka så var hon i panik, för nu skulle denna man och hans kompis komma över till vårt bord. Typiskt malin att vara vänlig mot exakt alla!
Så kom de, och jag vägrade prata med de. Den 40åriga mannen var inte 40, han kanske var en 25 år. Men han såg lite efterbliven ut... Hans kompis var jäääääääääääättepratglad  Han berättade att han jobbade med att köpa collegeböcker och sälja till ett högre pris.. KUL JOBB!! Men han förklarade väldigt utförligt att det är otrooligt svårt att få tag i dessa böcker och han måste resa runt i hela landet.
Jag citerar honom.
"It's hard, cause u travel and meet new people and party. And then u forget that u have to work too".
Han berättade att han precis hade kommit hem från cali, och han berättade om alla gräsodlingar han var på och hur vackert det var. Inte gräs som i det vi har hemma i sverige i bakgårdarna, nej vi snackar weed här.
Bästa var när han frågade om malin röker på.

Skum dude: "So do u smoke?"
Malin: "Noooo"
Skum dude: "Have u ever tried?"
Malin: "Nooope!"
Skum dude: "WOOOOW u must have been like the top student in ur school!!!"

HAHAHAHAHAHA snacka om dum kille...

Just nu så sitter min värdmamma och malin här i samma rum som mig och pratar om hennes jobb, eftersom malin själv vill hålla på med human rights när hon blir stooor. Känns lite konstigt. Min vän, och min värdmamma. Och jag får inte vara med :(

PUSS

LA BABY



Misstag. Jag och Malin satt på Tealounge igår med hennes dator och försökte hitta boende i LA, för dit ska vi plus Johanna och ev. Milla i juni!!! Men alla håller med om att vi inte pallar att vara turister, och att vi vill hellre bo inneboende hos några sköna som kan visa oss LA från insidan mer. Så efter att ha suttit och spanat på diverse sidor skriver vi själva en annons på craigslist att vi söker boende. STORT misstag. Människor skrev direkt tillbaka och förklarade sin kärlek för svenska tjejer och sa att vi kunde bo gratis i deras villor och en skrev så fint och undrade om vi hade en budget eller letade något med eXXXchange.. Jahapp, nu var man inte bara en svensk lite oskyldig flicka. Nu är man tydligen prostituerad eller något. Fattar inte varför amerikanare har en sån hook up på svenska tjejer. Det räcker med att man säger att man är svensk ute på krogen och man har en svans eller två efter sig hela kvällen.. Sen att jag varken är blond eller har blåa ögon verkar kvitta.

Anyways, idag så fick jag lite mer seriösa svar och börjar bli riktig taggad!! Både jag johanna och malin har en del kontakter i LA så jag tvekar inte på att det kommer bli gaalet. Sen att vi är där bara en vecka spelar inte så stor roll, för vi har planer på att använda denna vecka att nätverka på hög nivå för att under vår resmånad dra dit och spendera hela månaden. Drömmen är ju att vi lär känna några heta och rika actors som bjuder in oss att bo hos dem när vi väl drar dit igen. Ingenting är omöjligt!!

PUSS




RSS 2.0