En levande blackberry

Jag är verkligen familjens organisatör. För denna familj är så skruvat oorganiserade att jag blir galen. Som imorse, en helt vanlig morgon för den här familjen och mig. Jag går upp, väcker min unge, fixar lunch och frukost åt honom, plockar ut diskmaskinen. Allt är lugnare på början av mitt pass. Mina värdföräldrar sitter lugnt i vardagsrummet med sina datorer och sina tidningar. De börjar göra iordning sig 10 minuter innan de ska gå med min unge. Då blir det kaos.
Min unge är redan påklädd och klar, jag sitter och väntar in mina värdföräldrar som springer upp och ner och ut och in i rummen.
Min värdpappa blev klar först. Bussen som de ska ta har gått. "MUUM, what are you doing? We missed the buss"
"I just have to get dressed, 2 minutes!"
Tjena mittbena, hon tar inte 2 minuter på sig. När hon väl är nere och påklädd har hon tappat sin mobil. "Sanna can u call it from my blackberry?" Så där står jag och hör hennes telefon ringa på övervåningen medan hon febrilt letar efter den.
Det är svårt att få kontakt med dem vid den här tiden, men jag var ju tvungen att säga att det inte finns någon mat till varken frukost eller lunch för jackson imorgon.
Min värdmamma letar efter sina vantar. Hittar en. Springer runt och letar efter den andra. Jag forsätter att förklara att Jackson kommer svälta om inte ni handlar. Men vart har hon nu lagt plånboken!? Hmm, upp igen för trapporna. Jag frågar om tandläkartiden som jackson har idag. För de har inte gett mig adressen. Hon hittar inte adressen så hon ger mig nummret till tandläkaren så jag kan fråga om adressen.
Sen springer hon till jobbet.

Jaha, ingen mat idag heller...
Så ser iaf en vanlig morgon ut för mig, jag är den som får hålla reda på ALLT i den här familjen. Och hjälpa till de att hålla reda på sina saker. En levande blackberry helt enkelt..

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0