10 fingrar, 10 tår

Sitter här i min säng efter ännu en helvetisk morgon med oorganiserade familjen nr 1.
Med andra ord: JAG LEVER!
Överlevde igår med alla mina kroppsdelar intakta, 10 fingrar, 10 tår.
Var glad att jag gick igår, det var trevligt men det som känns bra är att jag har gjort det och nu vet jag att det inte är farligt eller en big deal alls!
Jaa, vi var på goldbar och tog några drinkar. Tänkte på dig johanna när jag såg folket där, BARA soho killar! Kanske för att det ligger i soho, daah.

Och måste bara säga vad det är kul att träffa nya människor, för varje människa man träffar öppnar sig nya dörrar.
Som med denna dude, han är från frankrike och jobbar som mäklare eller något här i nyc. Och han gav mig ett kort till hans företag i frankrike. Och han sa att om vi någonsin åker till paris så kan han hooka up oss med billigt boende och med människor som tar ut och ser till att vi får ut det bästa av vår vistelse! Jag menar, om jag inte hade gått igår så hade inte jag haft den kontakten, eller hur? Så därför uppmanar jag alla människor att gå ut där och mingla och socialisera er, för det ger en så otroligt mycket!

Det är så många här som påpekar och inte riktigt fattar att man är så ung och har flyttat så långt hemifrån, har inte riktigt sett det som "woow, fan vad cool jag är" men såklart man blir lite glad av att höra det konstant. Men samtidigt så tycker jag inte att det var en stor grej att flytta hit.. Inte för mig. Han sa även att det förvånade honom så mycket att jag var så ung, men hade så mycket självförtroende.
Ännu en gång så vet jag inte vart människor hittar alla dessa osäkra människor, de vänner jag har här är alla som mig: pratglada och självsäkra. Så det förvånar mig lika mycket att människor så ofta påpekar att man har mycket confidence..

Jaja nog om detta, tänkte chilla lite tills affärerna öppnar och då dra mig till century 21 här i bk. Eller kanske till forever? hmm.. we'll see. Vet inte riktigt vad jag är ute efter.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0